Online Marketing Stagiair bij Faculty of Skills

Bedrijfsinformatie

Faculty of Skills innoveert soft skill training en toetsing met Smart Video Role Play. We zijn in 2012 van start gegaan, wonnen diverse vak- en ondernemersprijzen en blijven innoveren en groeien. In ons klantenbestand vind je de namen van universiteiten, overheden en corporates in Nederland en daarbuiten. Deze organisaties waarderen Faculty of Skills vanwege het betrouwbare en continue inzicht in de vaardigheid van het personeel en de mogelijkheid om iedereen direct verder te ontwikkelen.

Via meer dan honderd klanten zijn er inmiddels vele tienduizenden medewerkers en studenten gebruiker van Faculty of Skills. Er zijn generieke toetsen en programma's en in veel gevallen wordt maatwerk voor de klant geproduceerd. Met steeds meer inzicht, mogelijkheden en ervaringen in prettig samenwerken worden klantrelaties verdiept en uitgebreid: vrijwel alle klanten blijven klant. Voorheen heette Faculty of Skills 'Traintool'. TrainTool is en blijft de naam voor onze toetsings- en trainings-software. Onder Faculty of Skills valt TrainTool en zijn ook alle andere activiteiten ondergebracht.

Functieomschrijving

Samen met de marketeer ga je aan de slag met het complete marketingproces. Van contentcreatie tot social media en van lead nurturing tot design; elk onderdeel van moderne B2B-marketing komt langs. Onze strategie drijft op contentmarketing. Affiniteit met en talent voor contentproductie is dus belangrijk.Je schrijft bijvoorbeeld blogs, houdt interviews, maakt korte video’s en ontwerpt aansprekende social media posts. Ook kun je aan de slag met SEO, (social media) advertising, e-mailmarketing en evenementen. 

  • In Utrecht
  • Parttime of fulltime, aantal uren en maanden bespreekbaar
  • Ruime vergoeding
  • Eventueel ook als bijbaan in te vullen
               

Functie-eisen

Voor het schrijven is het fijn als makkelijk woorden op papier krijgt. Design-inzicht of ervaring met Photoshop of inDesign is goed, maar als je meer analytisch bent ingesteld en onze SEO en SEA wilt versterken kan dat ook. Het helpt als je bijvoorbeeld al een eigen blog hebt. Je bent waarschijnlijk aan je bachelor bezig, maar een master is ook top. Kortom:

  • Een universitaire studie in bedrijfskunde, marketing, economie of communicatie
  • Schrijftalent
  • Uitstekende kennis Nederlands (en hopelijk Engels)
  • Affiniteit met soft skills en training

Wat biedt het bedrijf je?

Naast de marketeer zal je vooral samenwerken met de sales- en projectteams en zit ook de rest van je 20 collega’s om je heen, waardoor je mee kunt denken met de hele organisatie. De marketeer zal al zijn kennis met je delen, waardoor je ook praktische ervaring op doet met programma's als Hubspot, Google Adwords en Analytics en Ad Managers van verschillende social media.
Het precieze aantal uren en de verdeling hiervan over de week is bespreekbaar. De vergoeding is marktconform en afhankelijk van het aantal uren.