Online Marketing Stagiair bij TrainTool

Bedrijfsinformatie

TrainTool innoveert soft skill training en toetsing met Smart Video Role Play. We zijn in 2012 van start gegaan, wonnen diverse vak- en ondernemersprijzen en blijven innoveren en groeien. In ons klantenbestand vind je de namen van universiteiten, overheden en corporates in Nederland en daarbuiten. Deze organisaties waarderen TrainTool vanwege het betrouwbare en continue inzicht in de vaardigheid van het personeel en de mogelijkheid om iedereen direct verder te ontwikkelen.

Via meer dan honderd klanten zijn er inmiddels vele tienduizenden medewerkers en studenten gebruiker van TrainTool. Er zijn generieke toetsen en programma's en in veel gevallen wordt maatwerk voor de klant geproduceerd. Met steeds meer inzicht, mogelijkheden en ervaringen in prettig samenwerken worden klantrelaties verdiept en uitgebreid: vrijwel alle klanten blijven klant.

Functieomschrijving

Samen met de marketeer ga je aan de slag met het complete marketingproces. Van contentcreatie tot social media en van lead nurturing tot design; elk onderdeel van moderne B2B-marketing komt langs. Je schrijft bijvoorbeeld blogs en plaatst deze op social media, of ontwerpt een online brochure. En mis je iets, dan kunnen we dat direct uitproberen. Het is fijn als je eigen ideëen inbrengt en deze kunt beargumenteren. Door je samenwerking met de marketeer leer je snel belangrijke technieken in moderne marketing.

Naast de marketeer zal je vooral samenwerken met de sales- en projectteams en zit ook de rest van zo'n 20 collega’s om je heen, waardoor je mee kunt denken met de hele organisatie. We zijn een jong en ambitieus bedrijf dus dat betekent dat we tussen het innoveren door weleens een biertje doen. Wat je nog meer moet weten:

  • In Utrecht
  • Parttime of fulltime, aantal uren en maanden bespreekbaar
  • Ruime vergoeding
  • Eventueel ook als bijbaan in te vullen
               

Functie-eisen

Voor het schrijven is het fijn als makkelijk woorden op papier krijgt. Design-inzicht of ervaring met Photoshop of inDesign is goed, maar als je meer analytisch bent ingesteld en onze SEO en SEA wilt versterken kan dat ook. Het helpt als je bijvoorbeeld al een eigen blog hebt. Je bent waarschijnlijk aan je bachelor bezig, maar een master is ook top. Kortom:

  • Een universitaire studie in bedrijfskunde, marketing, economie of communicatie
  • Schrijftalent
  • Uitstekende kennis Nederlands (en hopelijk Engels)
  • Affiniteit met soft skills en training

Wat biedt het bedrijf je?

Naast de marketeer zal je vooral samenwerken met de sales- en projectteams en zit ook de rest van je 20 collega’s om je heen, waardoor je mee kunt denken met de hele organisatie. De marketeer zal al zijn kennis met je delen, waardoor je ook praktische ervaring op doet met programma's als Hubspot, Google Adwords en Analytics en Ad Managers van verschillende social media.
Het precieze aantal uren en de verdeling hiervan over de week is bespreekbaar. De vergoeding is marktconform en afhankelijk van het aantal uren.