Bedrijfsinformatie

De Lobel & Partners is een regionaal georiënteerde vastgoedspecialist. Vanuit verschillende disciplines richt het kantoor zich voornamelijk op het gebied Zuidwest-Nederland (Tilburg tot en met Rotterdam). Er wordt gewerkt vanuit de business lines Agency, Investments en Advice met een duidelijke focus op logistiek, kantoren en herontwikkeling.

Wij zijn een recent gestart vastgoed adviesbureau zijnde De Lobel & Partners ‘Real Estate Experts’. Na een langjarig dienstverband van resp. 18 en 23 jaar bij Cushman & Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff) hebben wij besloten om ons zelfstandig te vestigen als vastgoed adviesbureau. Met focus op Zuid-West Nederland adviseren wij investeerders, banken, vastgoedeigenaren en gebruikers over hun vastgoedvraagstukken. Dit doen we zowel nationaal als internationaal. Wij hebben jarenlange ervaring op het hoogste niveau in de vastgoedmarkt. Op persoonlijk en resultaatgerichte wijze willen wij het verschil maken met onze expertise en gedetailleerde kennis. Uiteindelijk is het doel om een mooi bedrijf weg te zetten en te groeien naar 5 a 6 man. Wij zoeken een jong, energiek en enthousiast persoon (man/vrouw) die het leuk vind om ons als startend bedrijf te ondersteunen, affiniteit met vastgoedwereld is wel een pre, maar geen must, en op die wijze zijn bijdrage te leveren aan het verder uitbouwen van onze onderneming!

Functieomschrijving


Jouw werkzaamheden zullen onder andere uit deze taken bestaan:
- Brochures opmaken 
- Mailings
- Versturen contact informatie
- Opzoeken marktinformatie
- PowerPoint opmaken ( pitch documenten opmaken)
- Informatie in excel verwerken
- Marketing ondersteunen, bijvoorbeeld door het gebruik van social media
- Meedenken in de branding
- Telefoon beantwoorden

Functie-eisen

• Goed in Nederlandse en Engelse taal
• Kennis van PowerPoint
• Kennis van Excel
• Kennis van Word
• Spontaan en gezellig
• Durf om dingen op te pakken
• Zelfstandig werken
• Representatief
• Ondernemend

Wat biedt het bedrijf je?

Een leuk, fris kantoor. De student zit bij ons als team aan tafel en krijgt zo een volledige kijk in de keuken van een professioneel startend vastgoedbedrijf. Daarnaast zal de student Meehelpen en meedenken bij het uitwerken van de dagelijkse zaken van makelaars. Indien de setting het toelaat kan de student ook mee naar afspraken. We houden van een open en gezellige sfeer, en het salaris is te bepalen afhankelijk van het aantal dagen en uren. Mogelijk dat dit in beginsel lager is maar dit kan worden bijgesteld.