Ontwikkeling marketingplan voor e-commerce platform
Houtsma Bedrijfsadvies | Academische bijbaan, Zomerstage, B Sales| Marketing| Communicatie| S Financiële dienstverlening| Accountancy| Publieke sector| Juridisch| Consultancy|

Bedrijfsinformatie

HBA financieel en juridische dienstverlening is een zakelijke dienstverlener, met name gericht op professionele adviseurs. Onze roots liggen in de agrarische sector.
Onze dienstverlening is aan het verschuiven naar bredere fiscale, juridische en financiële diensten. Omdat onze klanten een veel breder dienstenpakket hebben. Veel van onze diensten bieden we ook in de vorm van cursussen aan.
Deze willen we ook als e-learning gaan aanbieden.

De omzet van ons bedrijf bestaat voor zo'n 50% uit advieswerk.
De overige omzet bestaat uit allerlei vormen van kennis die we in de vorm van producten en abonnementen aanbieden aan adviesorganisaties.

Ons e-learning project moet onderscheidend zijn qua niveau, qua cursusbeleving en qua toepasbaarheid in de praktijk. Elke cursus moet standaard aandacht besteden aan de mogelijkheid om omzet mee te genereren voor de adviseur.

Functieomschrijving

De belangrijkste rol is het vertalen van onze ambitie om een uniek e-learning project op te zetten naar een marketing plan en ook mee helpen daaraan uitvoering te geven. Met dit plan willen we niet alleen onze bestaande diensten aan bestaande en nieuwe klanten aanbieden, maar ook nieuwe diensten in de vorm van cursussen aanbieden.
Aan jou de uitdaging om aan het slagen van dit project een flink steentje bij te dragen. Je krijgt een grote mate van vrijheid om je eigen ideeën in het plan te verwerken.

Functie-eisen

We zijn niet groot, wel ambitieus.
Daarom hopen we dat je goed met bijzondere mensen om kunt gaan.
Kennis hebt van marketing via sociale media.
Met originele plannen komt en daar invulling aan kunt geven om de doelgroepen te bereiken.

Wat biedt het bedrijf je?

Onze organisatie zindert van dit nieuwe project. Jij zit daar als marketingman of vrouw middenin. Onze markt kennen we, onze diensten kennen onze markt. Jij gaat ons helpen om er samen een succes van te maken. Er zal nauwelijks sprake zijn van begeleiding, maar vooral van samenwerking, jouw ideeën en onze ideeën om er één perfect plan van te smeden.
Binnen die samenwerking krijg je alle vrijheid om je eigen tijd in te delen.
Deze week liever één dag en volgende week drie? Prima.

Het is werkervaring, maar eigenlijk is de doelstelling om voor een langere periode als bijbaan afspraken te maken. Een passende beloning hoort daar bij.