Parttime Management Assistant - Bridge Consulting Group
Bridge Consulting Group | Academische bijbaan, B accounting / finance| Management| S Consultancy| Financiële dienstverlening|

Bedrijfsinformatie

Bridge Consulting Group is een financieel adviesbureau in Den Bosch, wij geven financiële en belastingadviezen en stellen jaarrekeningen op voor bedrijven. Maar het gaat niet alleen om financiën. Wij adviseren organisaties ook op het gebied van strategie en bedrijfsvoering, administratie en HR, fusies en overnames. Wij ondersteunen MKB bedrijven in alle branches en werken ook met internationale bedrijven als klant. Wij bieden een professionele aanpak, en toch informeel, hebben we korte lijnen en sterke teamspirit.

Functie omschrijving

Onze directeur en oprichter is een snelle denker en doener. Hij besteedt zijn tijd vooral aan adviseren van opdrachtgevers in Nederland en over de grenzen. In de hectiek van alle dag merkt hij echter dat hij te veel tijd kwijt is aan praktische zaken. Hij zoekt iemand die hem daarin kan bijstaan. Projectenondersteuning en coördinatie, afspraken opvolgen, dossiers bijhouden, verslagen en rapporten opstellen, projectadministratie en invoicing. Je bent het gezicht van ons kantoor. Je ontvangt opdrachtgevers en bent bij vergaderingen bij klanten en werkt je acties uit op kantoor. Je ondersteunt bij projecten en je coördineert de werkzaamheden van adviseurs en consultants. Je stelt actie- en activiteitenlijsten op met deadlines en verzorgt de interne en externe communicatie. Je hebt de verantwoordelijkheid over HR en office management.

Functie-eisen

Je houdt er van om honderd dingen tegelijk te doen, maar wel goed. Je hebt aan een half woord genoeg. Je kunt snel schakelen en bent representatief. HBO/WO denk- en werkniveau en enige ervaring in dit soort werk. Tijdigheid en goede communicatie past bij je. Je spreekt en schrijft goed Engels en Nederlands. Je bent positief en actiegericht en verzorgt je werk tot in de puntjes. Organiseren kun je als de beste. Je hebt affiniteit met financiële zaken. Microsoft Office kent voor jou geen geheimen, ook met Excel kun jij prima uit de voeten

Wat biedt het bedrijf je?

Een leuke afwisselende baan in het centrum van Den Bosch. Wij zijn een groeiende organisatie en werken met veel nationale en internationale klanten. De werkweek is 24 uur per week (3-4 werkdagen).