Pathé - Stagiair(e) Marketing
Pathé | Meeloopstage, B Marketing| S Horeca| Media|

Bedrijfsinformatie

Het van origine Franse Pathé bestaat meer dan 100 jaar en is de grootste bioscoopketen van Nederland. Er zijn Pathé bioscopen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. In september 2014 heeft Pathé de organisatie Cinemec overgenomen. Pathé biedt jaarlijks meer dan 13,9 miljoen bezoekers (2016) de beste filmbeleving van Nederland.

Functieomschrijving

De afdeling Marketing & Communications is onder andere verantwoordelijk voor concepten, communicatie, public relations en (joint) promotions. We zijn voor het marketingteam van Pathé op zoek naar een ambitieuze Stagiair(e) Marketing. Als Stagiair(e) Marketing bied je in de dagelijkse werkzaamheden ondersteuning aan de uitwerking van verschillende concepten alsook (klant-)communicatie waarbij er veel ruimte is voor eigen input. Tijdens deze stage ben je onderdeel van het marketing team en help je mee de plannen van Pathé te realiseren. De bioscoopbranche is dynamisch en competitief. Onze uitdaging is om onze marktleiderspositie te verstevigen en waar mogelijk uit te bouwen. Hierbij speelt zowel communicatie richting de consument als de distributeurs een belangrijke rol. Voor jou betekent dit dat iedere dag anders is en je hierdoor alle facetten van een professionele marketing organisatie meemaakt.

Functie-eisen

Het betreft een meewerkstage voor een periode van minimaal 20 weken vanaf september 2017 van minimaal 4 dagen, maar bij voorkeur 5 dagen per week. Tevens bieden wij, expliciet naast deze vier dagen, ruimte voor het uitvoeren van een stage opdracht. Om als Stagiair(e) Marketing bij Pathé aan de slag te kunnen, dien je te beschikken over onder andere de volgende eigenschappen: HBO/ WO opleiding in de richting van Marketing en/of communicatie; Affiniteit met films; Accurate en zelfstandige werkhouding; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Proactieve en communicatieve instelling; Teamgerichte instelling; Stressbestendig en je kunt goed omgaan met deadlines; Zelfstandige werkhouding; Ondernemend en hebt aantoonbaar organisatorisch talent; Woont bij voorkeur in Amsterdam of omgeving.

Wat biedt het bedrijf je?

Pathé biedt een afwisselende functie, in een jong team met enthousiaste collega’s in een groeiende organisatie. Je kunt werken op flexibele werktijden en er zijn doorgroeimogelijkheden. Naast een goede sfeer bieden wij ook korting op films, hapjes en drankjes aan. Ongeacht hoe lang je bij ons werkt, staan wij altijd open voor nieuwe ideeën.

Regio

Locatie

  • Amsterdam