Peuter&Co - Marketing/communicatie stage
Peuter & CO | Meeloopstage, B Marketing| Communicatie| S Publieke sector| Onderwijs|

Bedrijfsinformatie

Vacature Meeloopstage Marketing & Communicatie
Stagevergoeding
Locatie: Rotterdam


Opvoeden, opgroeien, ontwikkelen... Peuter & Co is een gewaardeerde aanbieder van educatieve programma’s en speelvoorzieningen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar in Rotterdam. Onze ambitie is om alle kinderen in de stad optimale ontwikkelingskansen te bieden. We hebben vooral oog voor kinderen en hun ouders die, om wat voor reden dan ook, een zwakke startpositie hebben in de samenleving, maar niet uitsluitend. Onze doelstelling is helder: we willen dat ieder kind in Rotterdam een vliegende start krijgt voor een succesvolle (school)loopbaan en een gelukkig leven!

Zie www.peuterenco.nl voor meer informatie.

Functie omschrijving

We zoeken een HBO-stagiair m/v die zich graag in wil zetten voor een maatschappelijke organisatie. Een stagiair die graag mee wil helpen aan een prachtig én noodzakelijk doel: peuters een goede voorbereiding op de basisschool en op een succesvol leven geven. Dat betekent niet alleen zorgen dat zoveel mogelijk peuters een peuterschool van Peuter & Co bezoeken, maar ook ouderbetrokkenheid stimuleren.

We zoeken een 3e of 4e jaars die het leuk vindt om diverse klussen op te pakken op het gebied van marketing en communicatie. En dat loopt van assisteren bij dagelijkse klussen, tot het vrij zelfstandig leiden van een aantal projecten. De website moet bijvoorbeeld grondig onder handen worden genomen qua menu en teksten. De Adviseur marketing & communicatie krijgt daar graag ondersteuning bij.

Ook een uitdaging: een gloednieuw intranet en een gloednieuw ouderportaal. De Communicatiemedewerker is al met de voorbereiding gestart, maar hij kan hulp gebruiken bij het vullen en uitrollen. Een ander groot project is de nieuwe inrichting van de 70 peuterscholen, waar we graag iemand dedicated op willen hebben.

Wat er verder te doen is hangt af van de talenten van de stagiair in kwestie...
filmpjes maken bijvoorbeeld!

Functie-eisen

Je doet een HBO-opleiding op het gebied van marketing of communicatie, 3e of 4e jaars. Je bent leergierig, enthousiast, flexibel, maatschappelijk betrokken en een harde werker. Je beheerst de Nederlandse taal perfect en hebt talent voor schrijven. Je vindt het leuk om samen te werken, maar je kunt ook heel goed zelfstandig werken. Je beschikt over creativiteit gecombineerd met commercieel inzicht en je hebt goede coördinerende en communicatieve vaardigheden. Verder voel je je thuis binnen de werksfeer van Peuter & Co, die informeel, betrokken en Rotterdams is.

Wat biedt het bedrijf je?

We bieden je een uitstekende leerschool bij een maatschappelijke organisatie. Je wordt afwisselend begeleid door de Adviseur Marketing & Communicatie en de Marketingcommunicatiemedewerker. Ookzul je nauw samenwerken met andere specialisten binnen Peuter & Co, zoals de manager van de afdeling Planning & Plaatsing en de pedagoog die de pedagogische visie vertaalt naar de inrichting van de locaties.

Je werkt in een fantastisch kantoor in Delfshaven, tussen collega's met hart voor de zaak. Maar je hoeft niet de hele dag achter je PC te zitten; je mag er lekker op uit in de meest boeiende wijken van de stad. Ook afhankelijk van de talenten die we in je hopen te ontdekken en stimuleren. Als je het aankan, bieden we je veel vrijheid. Werken bij Peuter & Co betekent kiezen voor maatschappelijke betrokkenheid. We gaan hier niet voor het grote geld, maar voor maatschappelijke winst. Toch betalen we je € 300 per maand stagevergoeding, want goed werk belonen we graag.

We vinden het fijn als je in Rotterdam woont, dan kun je gewoon op de fiets naar je werk komen.