Bedrijfsinformatie

Vanuit startup fase richting scale up. Wij voorzien een zeer sterke groei in 2017 met alle uitdagingen die daar bij horen.
Ons product: Wij hebben transport software ontwikkeld voor MKB verladers/dienstverleners. Dit is een markt die nauwelijks wordt bediend op dit gebied.
Onze kracht ligt in het maken van afspraken, plannen en opvolging executie. Als voorbeeld: Wanneer je iets besteld en het wordt afgeleverd door bijvoorbeeld PostNL of Coolblue is alles geregeld. Je krijgt tijdsvoorkeuren, ETA updates, je denkt dat hun voertuigen slim rondrijden etc. Wij hebben deze technologie bereikbaar gemaakt voor bedrijven met een beperkte eigen vloot.

Functieomschrijving

Taken / werkzaamheden van de betreffende ICT werkstudent(sterk afhankelijk van de ervaringen/kennis(PHP) van de werkstudent) zouden o.a. zijn:
- Mede opzetten en uitvoeren UNIT testing
- Functioneel testen
- Mede opzetten en uitvoeren standaard implementatie plan
- 1e lijn Helpdesk
- Verzorgen van documentatie
- Video instructie
- Indien mogelijk kleine, afgebakende programmeer klussen
- Beheer nieuwe website

Functie-eisen

Enthousiast, zelfredzaam, initiatief nemer en vrolijk. Je bent hier om te werken maar ook voor plezier.

Wat biedt het bedrijf je?

Wij geven je een kans op ervaring en plezier. Wij geloven niet in 9 -5 mentaliteit maar wel in het nakomen van je afspraken. Wanneer je dat doet kan redelijk flexibel worden ingevuld al moet er wel een mate van voorspelbaarheid in zitten. We zijn tenslotte een bedrijf.
Wij maken gebruik van een kennisvoucher die uitgegeven wordt door de gemeente. De beloning moet hier binnen passen.