Pointer Corporate Finance - Stagiair

Bedrijfsinformatie

Pointer Corporate Finance is een M&A boutique gevestigd in het centrum van Amsterdam. De twee partners van Pointer hebben ieder ruim 20 tot 30 jaar ervaring in het M&A vakgebied en een uitstekend trackrecord. Pointer heeft geen specifieke sectorfocus maar we richten ons voornamelijk op ondernemingen in het MKB+. De afgelopen 3 jaar hebben wij veel interessante deals begeleid aan zowel de buy- als de sell side. Ook hebben wij een aantal fusies begeleid waaronder de fusie tussen Zeeland Seaports en Havenbedrijf Gent. Een deal met een gecombineerde Equity Value van EUR 1 mld. Het team bestaat uit twee partners en twee jonge analisten. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een stagiair die het leuk vindt om in een klein en ambitieus team te werken.
 

Functieomschrijving

Als stagiair werk je volledig mee aan projecten en zal je in de breedste zin ondersteuning geven aan het team. De werkzaamheden bestaan uit marktonderzoek, voorbereiding van pitches en klant presentaties, (financiële) analyse van ondernemingen en voorbereiden van proces documentatie waaronder informatie memoranda.

Functie-eisen

Je moet het leuk vinden om in een klein en ambitieus team te werken en we verwachten een uitstekende (schriftelijke én mondelinge) uitdrukkingsvaardigheid (in Nederlands en Engels). Je bent analytisch, creatief, in staat om onder druk te werken en vaardig met Excel en Powerpoint.

Wat biedt het bedrijf je?

Naast een stagevergoeding, iedere dag lunch en koffie is er voor een ondernemende en sociaal ingestelde stagiair veel ruimte om je te ontwikkelen. Een uitstekende gelegenheid om van nabij het corporate finance vak te leren kennen en alle aspecten daarvan mee te krijgen.