Programmeur online applicaties
AnalitiQs | Afstudeerstage, Meeloopstage, B IT| Human Resource Management| Techniek| S Consultancy|

Bedrijfsinformatie

Zoek jij een uitdagende stageplek in een commerciële omgeving, waar toekomst in zit? Wil jij trainingen volgen waarvan de waarde kan oplopen tot 5.000 euro? En ben jij die enthousiaste collega die analytisch en ondernemend is en zoekt naar oplossingen, dan zijn wij op zoek naar jou!

AnalitiQs is een leidend bureau op het gebied van analytics. AnalitiQs heeft als doel om organisaties beter te laten presteren door hen besluiten te laten nemen op basis van data-analyse. De focus van AnalitiQs ligt op de functionele gebieden Marketing en Human Resources. Zo helpen we organisaties om hun klanten beter te bedienen en medewerkers optimaal in te zetten.

Binnen de data en analytics niche bieden we zeven verschillende oplossingen met data als vertrekpunt. Strategie en advies, kwartiermaker, data management, onderzoek, rapportage, analyse en training.

De komende tijd willen we een aantal online applicaties ontwikkelen zodat het eenvoudiger wordt voor klanten om data-gedreven te gaan werken én de juiste besluiten te nemen. Denk hierbij aan tooling om een 360 graden analyse te doen, personeelsplanningen te maken, loonsverhogingen en bonussen goed te verdelen.

Hetgeen ons uniek maakt is een focus op de business vragen, een duurzame aanpak én het feit dat we resultaatgericht zijn!

We werken met een team van 15 mannen en vrouwen bij toonaangevende organisaties in binnen en buitenland.
 

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste en ambitieuze stagiair in het 3e of 4e jaar van zijn/ haar HBO / universitaire studie waarbij data en programmeren centraal staat.

Als stagiair ga je meedenken over en bouwen aan 1 of meerdere online oplossingen die wij voor ogen hebben. De online oplossingen zijn gericht op het expertise gebied HR en zullen klanten helpen om Strategische Personeelsplanning en Compensation & Benefits processen makkelijker, sneller en beter uit te voeren.

Deze stage is een kans om…
• Relevante werkervaring op te doen
• Je in de kijker te spelen bij een potentiële werkgever, AnalitiQs
• Aan je kennis en vaardigheden te werken. Je mag bijvoorbeeld een selectie van onze trainingen volgen die kan oplopen tot 5.000,- Euro. Bijvoorbeeld: Excel, Statistiek, HR Analytics.
• Actief gecoacht te worden op jouw ontwikkeling
• Je masterscriptie te schrijven indien deze nog afgerond moet worden

Een stage periode duurt minimaal 6 maanden en we gaan uit van een fulltime samenwerking
 

Functie-eisen

Als stagiair(e) programmeur voor online applicaties heb je ervaring met PHP, SQL en HTML5. Kennis van Java, Wordpress en Python zijn een pré.

Wat biedt het bedrijf je?

Voor de stage krijg je een prima vergoeding (500 Euro per maand, exclusief reiskosten en vakantiedagen).

Tevens krijg je de kans om trainingen te volgen waarvan de waarde op kan lopen tot 5000 euro.

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden