Project Officer: CO2 Storage and Conversion
Allianta | Academische bijbaan, B Onderzoek| Techniek| Communicatie| S Life Science & Chemie|

Bedrijfsinformatie

Allianta levert diensten op het gebied van New Business Development, waarbij innovatieve producten worden ontwikkeld, van financiering worden voorzien en naar de markt worden gebracht.

Het bedrijf voert opdrachten uit voor technologie-bedrijven, grote internationale bedrijven en intermediaire organisaties. Opdrachten hebben veelal betrekking op het ontwikkelen van business cases en het aantrekken van financiering.

Daarnaast heeft Allianta in samenwerking met professor Jan van den Ende (Erasmus, Innovation Management) een New Business Roundtable opgezet, waaraan grote bedrijven deelnemen en ervaringen delen op het gebied van New Business Development.

Allianta heeft geen personeel in dienst en geen eigen kantoor. Het heeft gekozen voor een virtuele organisatie en huurt waar nodig experts in.

Functieomschrijving

Allianta verzorgt het project management van een samenwerkingsproject tussen Nederlandse (incl TU Eindhoven) en Vlaamse Universiteiten (incl. Leuven, Gent, Antwerpen), waarbij nieuwe technologie wordt ontwikkeld om CO2 op te slaan en om te zetten in chemicalien. Ook het naar de markt brengen van deze innovaties maakt hier onderdeel van uit.

Binnen dit project heeft Allianta behoefte aan ondersteuning van een Project Assistant met onder andere de volgende taken:
- het helpen voorbereiden en notuleren van bijeenkomsten
- het opstellen van nieuwsbrieven en andere ondersteuning bij communicatie
- het bijhouden van de archieven
- het voorbereiden van voortgangsrapportages
- het participeren in business development workshops

Functie-eisen

De gewenste eigenschappen zijn:

- Goede communicatieve vaardigheden
- Goede organisatorische vaardigheden
- Flexibel
- Geëngageerd, enthousiast, betrokken

Wat biedt het bedrijf je?

Werkstudent doet relevante werkervaring op in een innovatieve omgeving met toonaangevende organisaties die bezig zijn met de ontwikkeling van baandoorbrekende technologieen om CO2 om te zetten.

Begeleiding wordt geboden door Allianta, maar uitgangspunt is wel zelfstandig functioneren.

Werkstudent houdt contact met topuniversiteiten in Nederland en Vlaanderen, en werkt vanuit de opdrachtgever Brightlands Chemelot Campus, waar ook bedrijven zoals DSM en Sabic gevestigd zijn.

Salaris is marktconform. We vragen de werkstudent om een flexibele inzet, afhankelijk van de werkzaamheden (soms meer en soms minder). Werken vanuit huis is mogelijk, als onderdeel van virtuele organisatie. Regelmatige deelname aan bijeenkomsten is wel gewenst.

Regio

Locatie

  • Eindhoven

Dagen

Maanden