Projectmanagement
Mediaset Business Events | Meeloopstage, B Sales| Human Resource Management| Marketing| Communicatie| S FMCG|

Bedrijfsinformatie

Mediaset organiseert besloten kennisnetwerken ten behoeve van de levensmiddelensector. Een bijzonder evenementenbureau met een maatschappelijke missie, gericht op de verduurzaming van de Nederlandse foodbranche. Wij beheren drie kennisnetwerken die elk driemaal per jaar bijeenkomen op een locatie in het midden van het land. Daar krijgen de leden een programma van academisch niveau aangeboden. Leden zijn werkzaam bij supermarktketens, fabrikanten en NGO's. Hoger management. Van Albert Heijn tot Unilever en Wereld Natuur Fonds. Meer informatie op www.mediaset.nl.

Functieomschrijving

Wij zoeken een stagiaire/projectmanager die meedraait in alle aspecten van het organiseren van onze netwerken (Foodpolicy NL, Young Foodpolicy, SCRIPPS):
- programmeren van de bijeenkomsten
- organiseren van de bijeenkomsten
- acquisitie van nieuwe leden
- ledenadministratie
- bijwonen externe bijeenkomsten/zelf netwerken.
Kortom: een veelzijdige stage waarin je leert wat het is om een duizendpoot te zijn!
 

Functie-eisen

Ben je leergierig, zelfstandig, flexibel, praktisch, punctueel en vriendelijk - een doorzetter, een teamplayer? Kun je goed met mensen omgaan en beschik je over een sterk organisatorisch vermogen? Dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf je?

Wij zijn een klein bedrijf met een grote reikwijdte. Je hebt contact met de top van de Nederlandse foodbranche en krijgt een goede begeleiding. Vergoeding tot 500 Euro per maand bij vijf dagen per week. Invulling en aantal dagen bespreekbaar.

Eventueel bestaat de mogelijkheid om de meeloopstage te combineren met een afstudeerstage op het gebied van de organisatie van CSR in de foodsector. Dit als onderdeel van een promotieonderzoek.

Locatie

  • Nijmegen