Randstad - Stage campus recruitment

highlight

Regio

Locatie

 • Amsterdam

Bedrijfsinformatie

De wereld van werk is continue aan verandering onderhevig. Het aantrekken, behouden en loslaten van de juiste mensen, op het juiste moment, is doorslaggevend voor het succes van iedere organisatie. Naast de in- en uitstroom van werknemers speelt hierbij ook de wil én het vermogen van mensen en organisaties om zich te blijven ontwikkelen een cruciale rol. Groei is hierbij het sleutelwoord. Iedereen binnen Randstad Groep Nederland wil dagelijks het beste in zowel mens als organisatie naar boven halen. Op gedreven en daadkrachtige wijze groei van mens en organisatie realiseren, dat is wat wij samen dagelijks doen. Wij willen waarde creëren voor de maatschappij als geheel door een toonaangevende rol te spelen in de wereld van werk. Wij helpen kandidaten om hun carrière vorm én kleur te geven. Organisaties voorzien wij van menselijk kapitaal dat optimaal past binnen de bedrijfscultuur en het werkproces. Het maken van de ideale match tussen mens en organisatie blijft hetgeen waar wij zelf, na bijna 60 jaar nog steeds, in excelleren.

Iedere dag, in duizenden kantoren wereldwijd, helpt Randstad mensen aan het werk. Naast het merk Randstad voeren wij in Nederland ook de merken Tempo-Team, Yacht en BMC. Randstad is inmiddels de grootste HR-dienstverlener van de wereld. Door onze passie voor mensen te combineren met de kracht van de intelligente machines van deze tijd, ondersteunen wij mensen en organisaties bij het realiseren van hun ware potentie. We noemen dit Human Forward.

Functieomschrijving

De afdeling Talent Acquisition van Randstad Groep Nederland is verantwoordelijk voor alle in-, door- en uitstroom van eigen personeel binnen zowel Randstad, Tempo-Team als Yacht. Het specifieke onderdeel Campus Recruitment richt zich op de werving en selectie van onze management trainees. Ten aanzien van de promotie voor ons bedrijf en bijbehorende traineeship zijn we vertegenwoordigd op diverse evenementen door het land en organiseren we zelf activiteiten. Daarbij kunnen we jouw inzet goed gebruiken!

Gedurende deze stage help jij mee met de organisatie van inhousedagen en andere externe wervingsevenementen, denk hierbij aan carrière evenementen en beurzen gericht op studenten. Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van de selectieprocedure voor het management traineeship en help je mee met het uitdragen en de ontwikkeling van ons werkgeversmerk door middel van onze 'werken-bij' kanalen (websites en social media).

Onze vorige stagiair Lieke van Esterik (Human Resource Management): "Mijn afstudeerstage binnen het Talent Acquisition team bij Randstad is erg leerzaam geweest. Een stageplek met goede begeleiding en veel ruimte voor je eigen ideeën. Je komt in een hecht team terecht, waar hard werken en veel plezier maken centraal staat! Ik heb onderzoek mogen doen naar de inhoud en invulling van de selectieprocedure van het Management Traineeship van Randstad. Erg tof om te zien dat een aantal van mijn aanbevelingen in praktijk zijn gebracht. Bovenal is Randstad een bedrijf waarin je kan groeien en doorgroeien, ik werk er momenteel met heel veel plezier!"

Functie-eisen

 • WO werk- en denkniveau
 • Beschikbaar vanaf september 2019 (duur van de stage in overleg)
 • 24 of 32u p/week (in overleg)
 • Aantoonbare ervaring binnen het studie- en/of studentenverenigingsleven
 • Proactief en organisatorisch sterk

Wat biedt het bedrijf je?

 • Een gezellig en gemotiveerd team
 • Goede begeleiding
 • Het opdoen van organisatorische ervaring
 • Het verbeteren van je selectieskills
 • Marktconforme stagevergoeding van €350,- per maand (op basis van 40 uur)