Randstad - VDL Nedcar - Recruitment stage

Bedrijfsinformatie

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.
 
Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met onze klanten mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.
 
Misschien heb je wel eens tijdelijk of vast werk gevonden via ons. Maar behalve dat we mensen aan werk helpen bij onze opdrachtgevers, zijn we zélf ook werkgever. Eén waar je jezelf kunt zijn. Waar je jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en samen met je collega’s het verschil kunt maken in de wereld van werk.
 
Wil jij een kijkje nemen bij Randstad door middel van een meeloopstage? Ons team van Inhouse accountspecialisten bij VDL Nedcar in Born nodigen jou graag uit om mee te lopen.

Functieomschrijving

Als recruiter ben je vol op bezig met het searchen en  matchen van de juiste kandidaat op de juiste werkplek bij een technische klant in Born.
 
Als selecteur heb je regelmatig telefonisch en persoonlijk contact met sollicitanten. Door gestructureerde interviews te houden ga je op zoek naar geschikte kandidaten. Je houdt hiermee rekening met de wensen van de sollicitant en van de klant. Het is hierbij dus van belang dat je de kandidaten goed informeert over de werkzaamheden die ze gaan verrichten. Dit doe je door het geven van voorlichtingen en het voeren van sollicitatiegespreken.
 
Vacatures plaatsen op onze website en het screenen van een CV is een van onze dagelijkse taken. Ook op social media posten wij regelmatige nieuws en vacatures.
 
Het plannen, coördineren en bewaken van alle werving- en selectieprocessen en het afhandelen van administratieve handelingen komt dagelijks voor binnen ons werkproces. Je kunt denken aan het bijhouden van onze bestanden of het aanmaken van contracten.
 
Om stage te kunnen lopen binnen ons team sprankel je uiteraard van enthousiasme maar heb je natuurlijk ook een professionele werkhouding. Work hard, play harder! En dat doen we samen in ons team!

Functie-eisen

  • Goede computervaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én het liefst Duitse, Engelse taal in woord en geschrift
  • Een flexibele en open werkhouding
  • Een gezonde dosis lef, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goed kunnen presteren onderdruk
  • Iemand die het leuk vindt om in een team te werken

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden een fulltime mogelijkheid (voor minimaal 32, max 40u per week) minimaal tot 20 juli 2018.

De stagevergoeding voor hbo-stagiairs bedraagt €350,-  bruto per maand op basis van 24 tot 40 uur. Bij minder dan 24 uur wordt de vergoeding gehalveerd.
 
Niet alleen doe je ervaring op bij Nederlands nr 1 HR dienstverlener maar werk je in een gezellig informeel team.  Zien we jou snel?