Bedrijfsinformatie

Young Financials (YF) is in 2005 opgericht en heeft een bewezen track-record op het gebied van werven, selecteren en detacheren van jonge (internationale) finance professionals met 0-5 jaar werkervaring. Recent zijn wij een nieuw bedrijf gestart, Young Analytics (YA), dat zich richt op het werven, selecteren en detacheren van jonge (big) data professionals met 0-3 jaar werkervaring. YF en YA opereren vanuit hetzelfde kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. De focus ligt op Nederlandse en internationale kandidaten, die worden ondersteund bij het maken van de eerste carrière stappen. Waar nodig worden kandidaten opgeleid en/of getraind om zo optimaal te kunnen presteren bij onze opdrachtgevers. Voor werving reizen we ook naar het buitenland om kennis te maken met internationale kandidaten. Door de sterke ontwikkeling van het bedrijf hebben wij een vacature voor een commerciële en mensgerichte pionier, die ons gaat bijstaan om de markt van finance en data professionals verder te veroveren. Wil jij echt impact maken en werken voor een snelgroeiend bedrijf?

Functieomschrijving

Als Recruitment Consultant ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het aantrekken van kandidaten voor YF & YA, zowel online als offline. Jij denkt mee over hoe kandidaten ons kunnen vinden. Dit doe je onder andere door het signaleren van trends en ontwikkelingen binnen het recruitment vakgebied. Daarnaast stel je goede en pakkende (en SEO proof) vacatureteksten op. Je bent voor de kandidaten het eerste aanspreekpunt. Het is daarom belangrijk dat je helder en professioneel communiceert (vaak ook in het Engels). Je werft en selecteert de beste kandidaten en regisseert en begeleidt het gehele selectie- en aannameproces. Je voert intakegesprekken en bent op de hoogte van de interesses van jouw kandidaten en opdrachtgevers. Verder zal je deelnemen aan beroepen- en carrièredagen om daar contact te leggen met kandidaten.

Functie-eisen

Als onderdeel van het YF & YA team ben je ondernemend, gedreven en ga je voor de beste resultaten. Je legt gemakkelijk (en proactief) contact met (potentiële) kandidaten en je weet hen te enthousiasmeren en te binden. Uiteraard wordt je in het begin volop bijgestaan door jouw collega’s, zodat je in staat bent om successen te behalen.

Daarnaast:

Heb je een mensgerichte persoonlijkheid die oprecht geïnteresseerd is in de wensen en ambities van kandidaten Ben je communicatief sterk, initiatiefrijk en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen Je bent (bijna) afgestudeerd op HBO of WO niveau Enige ervaring in de wereld van arbeidsbemiddeling en/of de uitzendbranche is een pré Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend Ben je woonachtig in Amsterdam

Wat biedt het bedrijf je?

Je krijgt een belangrijke rol in het uitbreiden van Young Financials en Young Analytics Veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf je eerste werkdag Je maakt kennis met de opdrachtgevers van YF & YA, de top van de Nederlandse financiële sector en het bedrijfsleven Je wordt getraind ‘on the job’ en waar nodig volg je trainingen om jouw vaardigheden verder te versterken Alle ruimte om mee te bouwen aan het succes van een snelgroeiend bedrijf Mooie doorgroeimogelijkheden Samenwerken in een jong en enthousiast team Werken in een inspirerende en ondernemende setting in een prachtig pand aan de Herengracht Veel internationaal contact en het kan voorkomen dat je naar Europese bestemmingen moet afreizen Uitstekende salarisvoorwaarden Laptop en IPhone (die ook privé gebruikt kunnen worden) Een stimulerende bonusregeling