Redactiestage GreaterVenues.com

Bedrijfsinformatie

High Profile Locaties is een groeiende online uitgever, gevestigd in Amsterdam. Als locatieplatform geloven wij dat zakelijke opdrachtgevers altijd de meest inspirerende en bijzondere locaties voor hun meetings & events moeten kunnen vinden. Wij doen dit door mooie en gebruiksvriendelijke producten en diensten gratis beschikbaar te stellen, onder andere via websites, apps, inspiratieboeken, onderzoeken en social media.

Wij hebben het hele jaar door stageplekken beschikbaar op de redactie, dus het is niet alleen voor de periode januari-juli.

Functieomschrijving

De redactie van onze GreaterVenues.com voorziet de markt op verfrissende en inspirerende wijze van relevante content op het gebied van evenementenlocaties. Met onderzoeken brengen wij de ontwikkelingen in de branche in kaart en door ons netwerk horen wij als eerste van de nieuwste hotspots. Als redactiestagiair ga je aan de slag als verslaggever en webredacteur. Je zit bovenop het nieuws, voert zelfstandig interviews uit en krijgt alle ruimte om een mooi portfolio op te bouwen. Natuurlijk ga je met ons mee naar de mooiste locaties en bezoek je regelmatig persevents. Daarnaast denk je mee over hoe jouw artikelen zoveel mogelijk aandacht kunnen genereren op onze social media kanalen.

Functie-eisen

Je vindt het leuk vind om te leren, eigen initiatieven te ontwikkelen en je wilt redactionele ervaring opdoen binnen de dynamische evenementenbranche.

Verder:
- ben je bezig of net klaar met een journalistiek of mediagerelateerde studie op minimaal HBO-niveau
- schrijf je foutloos, creatief en enthousiast
- heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- heb je een goede beheersing van de Engelse taal
- heb je enige schrijfervaring
- zijn video- en/of photoskills een pre

CP: Ik zie graag een voorbeeld van geschreven/gemonteerd werk om een indicatie te krijgen van het niveau van de kandidaat. Wanneer dat er niet is is dat geen ramp, maar dan ontvang ik graag een motivatiebrief waaruit blijkt dat de kandidaat kan schrijven en geïnteresseerd is in journalistiek/media en in redactiewerk. Daarnaast gaat de stagiair ook op bezoek bij onze klanten en relaties, dus we zoeken iemand die enigszins representatief overkomt. Daarom nodigen wij de kandidaat graag uit om langs te komen voor een gesprek.

Wat biedt het bedrijf je?

Je krijgt de kans om je schrijfervaring en social media vaardigheden te verrijken. Je bouwt een mooi en breed portfolio op. Je krijgt alle ruimte en professionele begeleiding om je talenten te ontplooien. Jouw ambities bepalen jouw persoonlijke ontwikkeling.

Verder krijg je:
Een leerzame stageperiode van minimaal 3 maanden
Een stagevergoeding van € 500,- (obv 40 uur)
Een reiskostenvergoeding
Een laptop om op te werken
De leukste uitjes!