Riedel - Marketing stage

Initiatiefrijke Marketing Stagiair

Regio

Locatie

 • Ede

Dagen

Maanden

Bedrijfsinformatie

Bij Riedel in Ede zoeken m.i.v. september 2018 een Initiatiefrijke marketing stagiair(e) CoolBest. Riedel was tot eind 2017 onderdeel van FrieslandCampina, maar opereert vanaf 2018 zelfstandig.

Bij Riedel delen we met bijna 200 werknemers een passie voor sappen. Met onze merken Appelsientje, Dubbelfrisss, CoolBest, Taksi, DubbelDrank en Extran bereiken we miljoenen mensen in Nederland. Wehebben een fabriek en eigen R&D afdeling aan huis en zijn experts in het maken van de beste sappen.

Functieomschrijving

Werken voor een multinational in de FMCG markt, spreekt jou dat aan? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou als creatieve en initiatiefrijke student om al je marketingvaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen op de Riedel vestiging in Ede! Je biedt vanaf dag één volwaardige ondersteuning aan het marketingbeleid van CoolBest in het retail kanaal. Met je analytische werkwijze zet je je in om het succes van CoolBest te vergroten. Pak deze kans om een schat aan werkervaring op te doen bij een bedrijf dat wereldwijd opereert.
 
Je hebt de volgende verantwoordelijkheden:
 • Je voert zelfstandig (deel)projecten uit, zoals ontwikkeling van nieuwe producten en verpakkingen.
 • Je werkt mee aan merk- en productcampagnes, van online campagnes tot winkelvloer activiteiten.
 • Je schakelt veel met externe bureaus om alle activiteiten in goede banen te leiden.
 • Je analyseert marktdata, identificeert kansen en brengt hier advies over uit
 • Je beheert de social media kanalen, de website en optimaliseert SEA
 • Daarnaast ondersteun je ook onze brandmanagers bij de salespromoties en de ontwikkeling en inzet van media.
 
In overleg bieden we je de mogelijkheid om een afstudeerproject uit te voeren binnen de
marketingafdeling. Je werkt 6 maanden met het team mee. Hierbij werk je vier dagen per week; devijfde dag kun je besteden aan jouw afstudeerproject.

Riedel is een dynamisch bedrijf met iconisch Nederlandse merken. Het is een platte organisatie met een informele sfeer waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen.

Ben jij het marketing talent dat wij zoeken? Stuur ons je CV en brief!

Functie-eisen

Houd jij van zelfstandig zaken oppakken en ben je goed in kansen creëren en verzilveren? Dan kun je rekenen op een veelzijdige stage binnen een leuk team in een dynamische werkomgeving.

In aanvulling op bovengenoemde vaardigheden ben je:
 • Analytisch;
 • Actief;
 • Proactief;
 • Identificeert kansen/mogelijkheden;
 • Makkelijk aanpasbaar in nieuwe situaties;
 • Laatste jaar wo-student;
 • Afstudeerrichting: marketing, communicatie of commercieel;
 • Geïnteresseerd in FMCG branche.

Wat biedt het bedrijf je?

Arbeidsvoorwaarden
Riedel beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen het marketing vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

Goed om te weten
De standplaats voor de stage is Ede. Het kantoor staat naast de fabriek waar onze producten worden gemaakt. Hier werkt het Marketing team samen met Sales, Finance en R&D elke dag met passie aan onze merken. Dit geeft een unieke informele dynamiek, waarbij we snel schakelen en veel realiseren. Uiteindelijk is er als marketeer niets mooier dan je eigen producten van de band te zien rollen.

Voor veel mensen, vooral uit de Randstad klinkt Ede nogal ver weg. We benadrukken altijd graag dat het vanaf Utrecht maar 25 minuten met de trein is naar station Ede-Wageningen. Op station Ede-Wageningen hebben de meeste collega’s een fiets staan, waarmee je binnen 5-10 minuten op kantoor bent. Meerdere collega’s wonen in Utrecht of Amsterdam.

Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je gewoon wat meer weten over deze stage? Neem dan contact op met Integrand Wageningen 0317-483141