Riedel - stagiair Appelsientje, Dubbelfrisss & Taksi

Initiatiefrijke Marketing stagiair

Regio

Locatie

 • Ede

Dagen

Maanden

Bedrijfsinformatie

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Een belangrijk onderdeel van FrieslandCampina Nederland zijn de merken Appelsientje, DubbelFrisss, CoolBest en Taksi.
 

Functieomschrijving

Bij Riedel zoeken we m.i.v. februari 2019 een Initiatiefrijke marketing stagiair Appelsientje, DubbelFrisss & Taksi

Ga jij ons helpen om de sterke merken Appelsientje, DubbelFrisss en Taksi nog sterker te maken? Als stagiair bij Riedel nemen we je vanaf dag één serieus: je gaat een half jaar lang zelfstandig aan de slag als junior brand manager voor deze merken. Eigen initiatief tonen en voortvarend zaken oppakken, zo maak jij het verschil. Verras ons; overtuig ons met je communicatiekracht. Vanuit je gezonde commerciële instelling wil je niets liever dan aansprekende resultaten boeken. Die kans krijg je bij ons. Wij kijken uit naar jouw ondernemende persoonlijkheid en flexibele werkhouding.

Je hebt de volgende verantwoordelijkheden:
 • Je voert zelfstandig (deel)projecten uit, zoals ontwikkeling van nieuwe producten en verpakkingen.
 • Je werkt mee aan merk- en productcampagnes, van online campagnes tot winkelvloer activiteiten.
 • Je schakelt veel met externe bureaus om alle activiteiten in goede banen te leiden.
 • Je analyseert marktdata, identificeert kansen en brengt hier advies over uit
 • Je beheert de social media kanalen, de website en optimaliseert SEA
 • Daarnaast ondersteun je ook onze brandmanagers bij de salespromoties en de ontwikkeling en inzet van media.
 
In overleg bieden we je de mogelijkheid om een afstudeerproject uit te voeren binnen de marketingafdeling van Riedel Juices. Hierbij werk je vier dagen per week met het team mee; de vijfde dag kun je besteden aan je afstudeerproject.
 
De business unit Juices is een dynamisch bedrijf met iconisch Nederlandse merken. Het is een platte organisatie met een informele sfeer waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen.
 
Dus, zoek jij een stageplaats waarin je je marketingtalent kunt inzetten en ontwikkelen? Stuur ons je CV en brief

Functie-eisen

Houd jij van zelfstandig zaken oppakken en ben je goed in kansen creëren en verzilveren? Dan kun je rekenen op een veelzijdige stage binnen een leuk team in een dynamische werkomgeving.

In aanvulling op bovengenoemde vaardigheden ben je:
 • Analytisch;
 • Actief;
 • Proactief;
 • Identificeert kansen/mogelijkheden;
 • Makkelijk aanpasbaar in nieuwe situaties;
 • Laatste jaar wo-student;
 • Afstudeerrichting: marketing, communicatie of commercieel;
 • Geïnteresseerd in FMCG branche.

Wat biedt het bedrijf je?

Riedel beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

Goed om te weten
 
De standplaats voor de stage is Ede. Het kantoor staat naast de fabriek waar onze producten worden gemaakt. Hier werkt het Marketing team samen met Sales, Finance en R&D elke dag met passie aan onze merken. Dit geeft een unieke informele dynamiek, waarbij we snel schakelen en veel realiseren. Uiteindelijk is er als marketeer niets mooier dan je eigen producten van de band te zien rollen.
 
Voor veel mensen, vooral uit de Randstad, klinkt Ede nogal ver weg. We benadrukken altijd graag dat het vanaf Utrecht maar 25 minuten met de trein is naar station Ede-Wageningen. Op station Ede-Wageningen hebben de meeste collega’s een fiets staan, waarmee je binnen 5-10 minuten op kantoor bent. Meerdere collega’s wonen in Utrecht of Amsterdam.

Heb je vragen over bovenstaande functie of wil je gewoon wat meer weten over Riedel? Neem dan contact op met Integrand Wageningen 0317-483141