Sales en ontwikkeling marketing support
Magenta communicatieprojecten | Meeloopstage, B Marketing| Sales| S Taal en Cultuur| Media| Marketing, Sales en Media|

Bedrijfsinformatie

Magenta Publishing is een dynamische uitgeverij van vakinformatie voor de vakgebieden ict, telecom en office products. Naast vijf vakbladen en websites verzorgen wij een groot aantal seminars en andere activiteiten. Er werken 14 mensen, waaronder 5 redacteuren. Deze zorgen voor de samenstelling en invulling van de magazines, de inhoudelijke onderdelen van de seminars en de voortgang van de website. Een redacteur doet dus veel meer dan artikelen schrijven en een blad redigeren. Alle aspecten van marketing en communicatie komen hier om de hoek kijken.

Functieomschrijving

De stagiair ondersteunt de verkoopafdeling via het mee helpen ontwikkelen van sales en marketingtools en van concrete projecten. Dat gaat van het schrijven en sturen van een verkoopmail, het analyseren van de marktpotentie tot en het met daadwerkelijk verzorgen van eigen acquisitie. Dat kan telefonisch, maar ook via bezoeken aan klanten.

Functie-eisen

Representatief, doorzetter, goede kennis van media en communicatiemiddelen. Makkelijk in de omgang en aan de telefoon.

Wat biedt het bedrijf je?

Magenta is een modern bedrijf waarin iedereen gelijk wordt gezien, ook stagiaires. Je krijgt een grote mate van vrijheid waarin je voornamelijk wordt gestuurd op output. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en zelf nieuwe initiatieven aan te pakken en uit te bouwen.
Succes wordt gevierd en beloond.