Sales stage bij succesvolle bedrijfsmakelaardij
Castanea | Meeloopstage, Afstudeerstage, Academische bijbaan, B Sales/Business Development| S Vastgoed|

Sales stage bij succesvolle bedrijfsmakelaardij

Functieomschrijving

Castanea Bedrijfsmakelaars bestaat uit een team van enthousiaste en gepassioneerde specialisten en medewerkers in de tak van de bedrijfsmakelaardij. Een goede samenwerking met onze klanten is zeer belangrijk voor ons en we proberen onze klantrelaties goed te onderhouden. 

Op dit moment hebben we behoefte aan extra handen binnen onze organisatie. Daarom zijn we op zoek naar een student die binnen onze organisatie flink aan de slag wil gaan en ons ook op nieuwe ideeën kan brengen. Je draait zo snel mogelijk volledig mee binnen de organisatie, je gaat mee naar klanten - variërend van mkb-eigenaren tot quote500-ondernemers - om zo snel meer kennis en vaardigheden op te doen. Het is de bedoeling dat je binnen de kortste keren zelfstandig naar een klant kan gaan en door het gevarieerde takenpakket alle aspecten en kneepjes van het vak ontdekt. Er is veel vrijheid om met je eigen ideeën aan de slag te gaan. 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een student die sociaal sterk in de schoenen staat, communicatief vaardig is, gedrevenheid en affiniteit heeft met sales en dus met het aanboren van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande klantrelaties. Je moet niet meteen genoegen nemen met een 'nee' maar altijd het onderste uit de kan willen halen. Zelfstandigheid is daarom erg belangrijk omdat je snel veel verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt.

De achtergrond van je studie is niet zo belangrijk en ook wordt niet verwacht dat je al ervaring of affiniteit hebt met de bedrijfsmakelaardij. Dit komt vanzelf! 

Wat biedt het bedrijf je?

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van het brede takenpakket. Ook kom je terecht in een zeer gezellig en open team. Het kantoor is op loopafstand van het station en goed bereikbaar met het OV. De stagevergoeding ligt rond de €350-400,- per maand. Dit is afhankelijk van het aantal dagen dat je werkt. Bij een succesvolle invulling van je stage zien we je graag blijven in de organisatie!  

Regio

Locatie

  • Hilversum

Dagen

Maanden