Santander - Stage Rechten
Santander Consumer Finance | Meeloopstage, Afstudeerstage, meeloopstage, Academische bijbaan, B Rechten| S Financiële dienstverlening|

Company information

Santander Consumer Finance in Nederland: Specialist in consumentenkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V. maakt deel uit van de Santander Groep. Met meer dan 150 jaar historie, is Santander één van de topbanken in de wereld. Het onderdeel Santander Consumer Finance richt zich binnen de Santander Groep op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven.

In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. - gevestigd in Utrecht - al 30 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod. Door onze jarenlange ervaring en onze aantrekkelijke financiële producten zijn we een sterke speler in de markt van de kredietverstrekking.

Wat doen we? We helpen consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen.

Job description

Tijdens de stageperiode word je met verschillende werkzaamheden belast, waarmee je onze collections jurist, managers en incassobehandelaars ondersteunt. Je gaat je bezig houden met het opstellen van concept overeenkomsten, het beantwoorden van brieven van advocaten en juristen, processtukken en alle voorkomende juridische documenten op het gebied van incasso, maar ook op het gebied bedrijfsjuridische zaken.
Je adviseert en probeert juridische vragen en problemen van collega's te beantwoorden. Daarnaast verricht je diverse andere ondersteunende werkzaamheden zoals het behandelen van de post en agenda, het wegen van informatie uit diverse bronnen zoals Kamer van Koophandel en het kadaster. Alhoewel de nadruk op (juridische) incasso zal liggen, krijg je uiteraard ook een beeld van de overige werkzaamheden binnen ons bedrijf.
 

Job requirements

Jij moet:
  • Minimaal derde jaar HBO Rechten of tweede jaar Rechten aan de Universiteit.
  • Vanaf september 2016 voor +/- 32 uur per week voor ten minste 4 tot 6 maanden beschikbaar.
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands.
  • Je bent in staat om zelfstandig, nauwkeurig en systematisch te werk te gaan.

Wat biedt het bedrijf je?

Santander biedt een uitdagende stage aan. Op de afdeling waar je komt te werken heerst een informele maar zakelijke sfeer. Het is een ideale opstap naar het bedrijfsleven omdat je hier begeleid wordt in de richting van jouw professionele toekomst. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te laten zien wat je in je mars hebt. Daar bovenop komt de vergoeding van €400,00 per maand.