Sappi Maastricht - Bedrijfskundige Analyse Productieprocessen

highlight

Bedrijfsinformatie

Sappi Maastricht is onderdeel van Sappi Limited, gevestigd in Zuid-Afrika en met een Europees hoofdkantoor in Brussel. Wereldwijd werken er bij Sappi ruim 14.000 mensen verdeeld over 3 continenten. Sappi Maastricht is producent van gestreken papier, specialties en verpakkingspapieren. Wij doen dit in een volcontinu proces (5-ploegendienst) met 440 medewerkers. 

Functie omschrijving

Ons productieproces bestaat uit verschillende productielijnen, allen gericht op het maken, snijden en verpakken van hoogwaardig papier. Wij zijn op zoek naar een bedrijfskundige / bedrijfseconoom die verschillende deelprocessen van onze productie kan analyseren. Denk hierbij aan in- en uitgaande goederenstromen, afvalstromen, doorlooptijden, etc. Je verzamelt data, rangschikt en beoordeeld deze data en zorgt voor een correcte grafische weergave en heldere analyse. 

Functie-eisen

Belangrijke eigenschappen van de kandidaat voor deze opdracht zijn:
- analytisch sterk
- kunnen omgaan met data
- nauwkeurig werken
- kritische houding
- omgaan met database bestanden
- rekenvaardig

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden een interessante, uitdagende en vooral leerzame opdracht. Jouw data vormen een belangrijke basis voor de strategische keuzes die Sappi gaat maken rondom continuïteit en investeringen. Wij zorgen voor begeleiding op maat en je krijgt veel ruimte om binnen de kaders van de opdracht zelf op zoek te gaan naar data en gegevens binnen ons bedrijf om de juiste analyses te kunnen maken.