Servicepunt71 - Een Creatieve en Betrokken (HR-)Stagiair
Servicepunt71 - Een Creatieve en Betrokken (HR-)Stagiair
Servicepunt71 | Meeloopstage, B Human Resource Management| S Publieke sector| HR & Recruitment|

Bedrijfsinformatie

Servicepunt71 is een shared serviceorganisatie die de bedrijfsvoering verzorgt voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude en het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland. Door onze krachten te bundelen dragen we bij aan betere dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen. Wij leveren diensten op de volgende terreinen: ICT, Inkoop, Financiën, HRM, Juridische Zaken en Facilitaire Zaken. Daarnaast verzorgt onze stafeenheid de interne bedrijfsvoering en control. Er werken ongeveer 300 medewerkers bij Servicepunt71.

Meer over de afdeling: De service-eenheid HRM bestaat uit ongeveer 60 collega’s en heeft specialisten op het hele HRM-domein in dienst. Jij komt te werken bij Matchpunt, de adviseurs Ontwikkeling & Mobiliteit. Zij houden zich dagelijks bezig met o.a. recruitment, opleidingen voor medewerkers, trajectregie en banen voor mensen met een beperking. Het team is lekker informeel, hard werkend en gezellig.

Functie omschrijving

Wat houdt de stage in? Naast voldoende ruimte voor de opdrachten en verplichtingen van je opleiding, ben je actief betrokken bij ons stagebureau. Hiervoor zoeken wij verschillende type persoonlijkheden: Een creatieve denker: je wilt graag aan de slag met losse opdrachten. In samenwerking met grafisch vormgevers geef je verder vorm aan en profileer je het stagebureau binnen onze organisaties en daarbuiten. Je vindt het leuk om conceptueel na te denken. -Een doener die graag het gesprek aangaat. Je wilt proeven van of groeien in het domein recruitment. Je haalt plezier uit het concreet en direct helpen van mensen. De focus van het werk ligt op het matchen van kandidaten, het gesprek met leidinggevenden/de teams aangaan en het opstellen van stagevacatures. Hierbij word je natuurlijk begeleid, maar zal je wel van A tot Z verantwoordelijk kunnen zijn voor een wervingstraject. Daarin mag je dus veel eigen verantwoordelijkheid pakken. In overleg met je begeleider kan je kiezen waar jij je vooral mee bezig wilt houden en waarin je wilt ontwikkelen.

Functie-eisen

Relevante opleiding

Wat biedt het bedrijf je?

Wat bieden wij?
Bij ons krijg je de kans om relevante werkervaring op te doen  in een professionele werk/leeromgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om extra verdiepingsopdrachten te doen, ook buiten de scope van de stagefunctie. Je zal terechtkomen op een uitdagende en afwisselende stageplek in een team van enthousiaste en slagvaardige collega’s. Al onze stagiairs en werkervaringsgeplaatsten kunnen ook intern solliciteren. Bovendien bieden we voor jouw werk een passende stagevergoeding.