Shell - Energietransitie

highlight

Bedrijfsinformatie

Shell is opzoek naar een stagiar binnen Retail Netwerk voor een strategie opdracht in het domein van de energietransitie.

Shell wil een leidende rol (blijven) spelen in de Energie Transitie. Retail is onze meest herkenbare tak richting de klant waar de transitie het beste zichtbaar is in de vorm van duurzamere brandstoffen zoals LNG, elektrisch laden en waterstof. Binnen mobiliteit is elektrisch laden hard op weg één van de belangrijkste brandstofvormen te worden binnen een divers aanbod. Shell zet hier groot op in, thuis en onderweg. Waterstof wordt beschouwd als een essentiële aanvulling op deze diversiteit. Ook daarin ziet Shell volop potentie van een dekkend netwerk. Tijdens de stage zal je werken aan een opdracht binnen elektrisch laden en waterstof.

Naast deze actuele uitdaging binnen de energietransitie zelf, biedt de stage je een interessante kijk binnen bij een grote organisatie die zelf ook volop in transitie is. Er zijn geen grenzen aan je verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Je krijgt veel vrijheid en Shell streeft ernaar om je zoveel mogelijk te ontwikkelen. Vanzelfsprekend krijg je de kans om veelvuldig met andere stagiairs en Young Shell op te trekken, Shell van binnenuit te zien en jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving.

Functieomschrijving

Tijdens de stage zal je werken aan een opdracht binnen elektrisch laden en waterstof.

Wat is je doel?
Je zal bijdragen aan de blauwdruk van een toekomstbestendig retail netwerk

Wat ga je doen?
Marktanalyse ten behoeve van de energietransitie
Concurrentie analyse
Uitrolplan voor Shell voorzieningen

Functie-eisen

  • Vanaf januari 4-6 maanden fulltime beschikbaarheid
  • Standplaats Rotterdam centrum
  • WO geschoold derdejaars bachelor of masterstudent
  • Jij bent: analytisch en communicatief sterk, gedreven, proactief
  • Je hebt: goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, positieve mindset, verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor de energietransitie

Wat biedt het bedrijf je?

Marktconforme stage vergoeding en reiskostenvergoeding
Wij bieden: de ideale stage in vrijheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden