Shell - Innovation Associate

highlight

Bedrijfsinformatie

Het hoofdkantoor van Shell Retail is gevestigd in Rotterdam, waarbij de marketingafdeling zich focust op twee voornaamste taken; het opzetten van
marketingcampagnes voor de Shell tankstations in de Benelux en Frankrijk, en het optimaliseren van de gehele klantbeleving, zowel online als offline.
Speciale aandachtspunten in deze dynamische en steeds veranderende omgeving zijn digitalisering, innovatie en duurzaamheid. Deze onderwerpen worden dagelijks verder ontwikkeld en hier krijg je werkelijk een 'kijkje in de keuken' van een (internationale) organisatie in transitie.

Functieomschrijving

Werkzaamheden variëren van het ontwikkelen van digitale strategieën zoals bijvoorbeeld voor de Shell App, het analyseren en rapporteren van de online performance van Shell’s initiatieven (bv. online loyalty, mobile payments), maar kan ook het coördineren van een marketingcampagne betreffen. Daarnaast ben je ook direct betrokken bij het opzetten en/of uitrollen van nieuwe concepten; van concept ontwikkeling & strategie tot planning & communicatie. Voorbeelden van concepten zijn; mobiel betalen, kassaloze checkout, waste reduction of een nieuwe feature voor de app. Tenslotte ben je op continue basis gemoeid met brainstormsessies, presentaties en het verzamelen van interne en externe feedback.

Functie-eisen

Wij zoeken:
- Een ambitieuze, resultaatgerichte en gedreven WO-student;
- Met goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een pre;
- Communicatief vaardig, met affiniteit voor innovatie, digitalisering en marketing (online & offline);
- Een ‘out-of-the-box’ & ‘customer centric’ denkwijze die past bij een organisatie in transitie;
- Een nieuwsgierige mindset naar ontwikkelingen in het Retail landschap

Wat biedt het bedrijf je?

De stage biedt je een uniek 'kijkje in keuken' van een (internationale) organisatie in transitie. Er zijn geen grenzen aan je verantwoordelijkheden, en we streven ernaar om je zoveel mogelijk te ontwikkelen, in deze dynamische en steeds veranderende omgeving waar digitalisering en
duurzaamheid centraal staan. Vanzelfsprekend krijg je de kans om veelvuldig met andere stagiairs en Young Shell op te trekken, ons bedrijf van binnenuit te zien en jezelf te bewijzen in een dynamische marketing omgeving.