Simon Kucher & Partners - Jouw kans om kennis te maken met strategie consulting

Functie omschrijving

Wil jij jouw kennis op het gebied van strategie, finance en marketing verdiepen? Ben je benieuwd waarom pricing dé invalshoek is om naar klantrelaties en winstgroei te kijken? Wil je ervaring opbouwen hoe je als adviseur in hoog tempo complexe strategie-, sales- en marketingvraagstukken oplost? Wil je kennismaken met de wereldmarktleider in prijsadvies, en tegelijkertijd meehelpen om de adviespraktijk in Nederland verder uit te bouwen? 

Wij bieden een stageplaats om het antwoord op deze vragen te ervaren. Onder begeleiding vragen we je om mee te werken aan onze adviesopdrachten. Daarnaast ben je actief bij het organiseren van events om ons kantoor nog verder in de markt te zetten.

Dit alles in een inspirerende werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, een steile leercurve en zeer gedreven collega’s. Wij bieden de bevredigende combinatie van een inhoudelijk specialisme binnen een breed en multidisciplinair werkveld, met aansprekende (consumenten)producten. Een unieke kans om mee te bouwen aan en je te ontwikkelen in een sterk groeiende adviesformule, zowel op internationaal gebied als in Nederland in het bijzonder.

Functie-eisen

Wij zoeken talentvolle academici met een volwassen persoonlijkheid, aanleg om in teamverband te werken en uitstekende analytische vaardigheden. Stagiairs zijn welkom bij ons voor een meeloopstage. Beheersing van de Nederlandse taal en een afgeronde bachelor zijn een vereiste. 

Wat biedt het bedrijf je?

- Suitable for a non-Dutch speaking student: No 

- Geschikt voor een 3e jaars Bachelor student: Nee 

- Geschikt voor een Master student: Ja

- Full-time stage, locatie Amsterdam, duur 4 maanden

- Stagevergoeding: Uitstekend

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Branche

Studie