Social events stagiair(e) Amsterdam Cares
Amsterdam Cares | Meeloopstage, B Communicatie| Management| Marketing| S Zorg| Publieke sector| Overig|

Bedrijfsinformatie

Amsterdam Cares is een jonge en gevestigde non-profit organisatie. We maken flexibel vrijwilligerswerk mogelijk dat past in de volle agenda's van young professionals. Dat doen we lokaal in een aantal steden in Nederland: Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Utrecht.
 
 

Functieomschrijving

Voor Amsterdam Cares zijn we op dit moment op zoek naar een daadkrachtige stagiair(e) die de stadsmanagers in ieder geval tot eind juni ondersteunt bij het organiseren van maatschappelijke evenementen. Ben jij een organisatietalent en wil jij leerzame werkervaring opdoen in een jong gezellig team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Amsterdam Cares organiseert vrijwilligersactiviteiten voor young professionals en het bedrijfsleven. Deze variëren van klein tot groot. Een aantal keer per jaar organiseren wij actieperiodes, met activiteiten voor in totaal 200 tot 400 vrijwilligers. Jij helpt bij de uitvoering van de Sportweek in het Olympisch Stadion (juli) en van begin tot eind met de organisatie van de Kerstactie (december). Je bent in deze functie direct ondersteunend aan de stadsmanagers van Amsterdam. Daarnaast assisteer je de stadsmanagers op diverse onderdelen van het werk. Je ondersteunt bij de organisatie van eenmalige sociale teamactiviteiten voor het bedrijfsleven, helpt mee de online activiteiten kalender te beheren en breng je de maatschappelijke behoefte in kaart.

Functie-eisen

We zoeken ondernemende stagiair(e) met een sociale persoonlijkheid.
Je bent woonachtig in Amsterdam en volgt een HBO- of academische opleiding.
Je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke vaardigheden.
Organiseren zit je in het bloed en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
Je hebt affiniteit met vrijwilligerswerk en maatschappelijk betrokken ondernemen.
Herkenbaar? Dan zoeken we jou!

Wat biedt het bedrijf je?

Binnen deze stage zal je een uniek kijkje in de keuken krijgen van een snel groeiende stichting op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Het is een uitdaging om te werken bij deze organisatie, je organisatietalenten te verbeteren en je persoonlijk te ontwikkelen op andere belangrijke vlakken. Het biedt je de kans om kennis te maken met het werken in de non-profitsector. De stage is voor drie dagen per week. Op basis hiervan ontvang je ook een stagevergoeding.

Voor vragen kun je contact opnemen met één van de stadsmanagers van Amsterdam Cares.