Bedrijfsinformatie

Solar Monkey is een ambitieuze, energieke en jonge organisatie actief in het voorspellen, monitoren en garanderen van de opbrengst van zonne-energie, gevestigd in de technische incubator bij Yes!Delft.

Op basis van metingen en geavanceerde rekenmodellen berekenen en garanderen we de opbrengst van te plaatsen zonnepaneel systemen. Wordt de beloofde opbrengst niet behaald? Dan betalen wij het verschil. Hierbij is niet alleen technische diepgang, maar met name ook een strakke marketing met de juiste uitstraling van groot belang.

Binnen Solar Monkey krijg je veel ruimte om jouw ideeën daadwerkelijk op de kaart te zetten in samenwerking met de directie. We verwachten dat je gepassioneerd bent en een grote drive hebt om doelgericht te presteren. In ruil hiervoor geven we een gave stage bij een ambitieuze organisatie, waar je genoeg begeleiding krijgt om veel te leren!

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar een stagiair/afstudeerder die dieper in de materie van opbrengstvoorspelling van zonne-energie duikt. Onze services generen een schat aan data over de prestaties van zonnepanelen, die ingezet kan worden om verbanden te ontdekken en prestaties beter te doorgronden. Dit kan vervolgens weer gebruikt worden om onze bestaande modellen te optimaliseren.

Data analyse is van groot belang in vrijwel iedere organisatie tegenwoordig, en de waarde die je hiermee creëert is gigantisch. De oprichters van Solar Monkey hebben veel ervaring binnen zowel de eigen organisatie als strategie consultancy. Als jij een carrière in die richting ambieert is dit een fantastische leerschool voor je.

Functie-eisen

Benodigde vaardigheden: - 3mE, L&R, EWI, TNW achtergrond bij voorkeur - Uitstekende vaardigheden in Microsoft Excel - Basiskennis met Matlab is een pré - Basiskennis MySql /Python is een pré.

Vind je het leuk om in de machinekamer te kijken van een ambitieuze startup? Lijkt je het leuk om een steentje bij te dragen aan de praktische kant van wetenschap? Dan is deze opdracht echt iets voor jou. We zijn op zoek naar enthousiaste studenten die gefocust zijn en zelfstandig kunnen werken.

Wat biedt het bedrijf je?

Wat wij jou te bieden hebben:
- Maak impact bij een startup die hard aan het groeien is.
- Jij gaat meewerken aan onze missie om de energietransitie te versnellen.
- We maken software en services voor een wereld met meer zonne-energie..
- De inspirerende omgeving van Yes!Delft: Europa's grootste Tech Incubator
- Een ambitieus en vaardig team met een sterke drang naar persoonlijke ontwikkeling.
- Flexibiliteit qua inrichting van jouw stage en werktijden.