SST Software - Goedbetaalde en uitdagende bijbaan als ontwikkelaar

Goedbetaalde en uitdagende bijbaan als ontwikkelaar

Bedrijfsinformatie

Aangenaam! Wij zijn SST. Sinds 2001 ontwikkelen wij met passie hoogwaardige webapplicaties en mobiele applicaties met een diversiteit aan kennis en technieken. Met een team van 13 jonge (de oudste is 28) en enthousiaste ontwikkelaars pakken wij iedere opdracht als uitdaging op om alle wensen te realiseren. We werken in kleine teams en zorgen ervoor dat je, binnen SST, de kans krijgt om nieuwe technieken onder de knie te krijgen.

SST Software, dienstverlening in ICT in de breedste zin: we ontwikkelen websites, apps, interne systemen en werken aan projecten van onze klanten. SST is 10 jaar geleden door studenten van de Universitieit Twente opgericht. Doordat we gevestigd zijn op het Kennispark zijn de banden met de UT altijd hecht gebleven. Studenten van Saxion en UT werken graag bij ons omdat we weten dat een goede sfeer, flexibel werken en natuurlijk uitstekende verdiensten belangrijk zijn.
Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze student-programmeurs en ontwikkelaars afwisselend en uitdagend werk hebben en daarbij ervaringen opdoen waar ze in hun verdere carrière veel aan kunnen hebben. Ons team telt momenteel meer dan 10 studenten. Doordat we groeien zijn we regelmatig op zoek naar collega’s.

Ben je geïnteresseerd in een goed betaalde bijbaan die uitstekend te combineren is met je studie? Vind je het leuk om te programmeren en mee te denken over de vragen van onze klanten?
In dat geval horen we graag van je! Tot ziens op ons kantoor aan de Hengelosestraat!

Functieomschrijving

Je gaat in teamverband aan de slag met enkele grote opdrachten. Je wordt begeleid door een projectmanager en andere ontwikkelaars zodat je snel de manier van werken oppikt. Je gaat binnen dit team onderdelen van het overkoepelende project oppikken en uiteraard verwerken.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar zelfstandige, leergierige ontwikkelaars die al wel enige ervaring hebben in dit gebied.
Wat voor kennis wij hopen te vinden in jou:
  • (x)HTML / CSS
  • PHP / MySQL (Zend/Symfony)
  • Android / iOS (Java/Objective-C)