Stagair(e) voor het accountteam van Randstad inhouse bij arvato Maastricht
Randstad Arvato | Afstudeerstage, Meeloopstage, B Human Resource Management| Communicatie| S Consultancy|

Bedrijfsinformatie

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met onze klanten mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Misschien heb je wel eens tijdelijk of vast werk gevonden via ons. Maar behalve dat we mensen aan werk helpen bij onze opdrachtgevers, zijn we zélf ook werkgever. Eén waar je jezelf kunt zijn. Waar je jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en samen met je collega’s het verschil kunt maken in de wereld van werk.

Wil jij een kijkje in de keuken nemen bij Randstad door middel van een meeloopstage? Ons team van inhouse accountspecialisten bij arvato Benelux B.V. te Maastricht heeft plek voor een stagair(e)!
 

Functie omschrijving

Wij zoeken iemand voor een meewerkstage die het leuk vindt om alle aspecten van het vak accountspecialist te leren kennen.

Gedurende deze stage heb je veel telefonisch contact met onze contactpersonen van onze inhouse klant alsook met onze flexwerkers. Doordat je werkzaam bent ín het pand van onze opdrachtgever spreek je veel mensen ook face-to-face. Je neemt deel aan ons volledige werkproces waarbij je ook potentiële flexwerkers spreekt en van A tot Z het vak leert. Zo verricht je administratieve werkzaamheden (o.a. referentiechecks) alsook het juridische deel van ons vak. Het is een zeer afwisselende functie binnen een internationale en dynamische werkomgeving!

Functie-eisen

Om stage te kunnen lopen binnen ons team sprankel je uiteraard van enthousiasme maar heb je natuurlijk ook een professionele werkhouding. Work hard, play harder! En dat doen we samen in ons team!

Wat vragen wij van jou?

* Goede computervaardigheden

* Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift

* Een flexibele en open werkhouding

* Een gezonde dosis lef, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel

* Iemand die het leuk vindt om in een team te werken

Wat biedt het bedrijf je?

Niet alleen doe je ervaring op bij Nederlands nr 1 HR dienstverlener en werk je in een gezellig, informeel team, uiteraard mag je ook wat van ons verwachten.

Zo bieden wij je een fulltime stage (voor minimaal 32, max 40u per week) voor minimaal 15 weken, langer kan uiteraard ook. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die per september 2017 kan starten.

Kom jij binnenkort ons team versterken?