Stage Automotive Sales Support - Ontwikkeling Sales Manuals voor Santander
Santander Consumer Finance | Academische bijbaan, Meeloopstage, B Sales| Supply chain & operations| S Financiële dienstverlening|

Bedrijfsinformatie

Santander Consumer Finance in Nederland: Specialist in consumentenkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V. maakt deel uit van de Santander Groep. Met meer dan 150 jaar historie, is Santander één van de topbanken in de wereld. Het onderdeel Santander Consumer Finance richt zich binnen de Santander Groep op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven.

In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. - gevestigd in Utrecht - al 30 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod. Door onze jarenlange ervaring en onze aantrekkelijke financiële producten zijn we een sterke speler in de markt van de kredietverstrekking.

Wat doen we? We helpen consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen.

Functieomschrijving

Wij bieden twee stageplekken aan op de afdeling Sales Automotive. Deze twee stages staan beide in het teken van Sales Support.

De eerste stagiair richt zich voornamelijk op het maken van twee Sales Manuals, 1 voor intern en 1 voor extern gebruik. Om deze documenten op te stellen ben je voortdurend in gesprek met alle betrokken afdelingen binnen het bedrijf. Jij gaat op zoek naar alle relevante informatie en maakt de procedures, beleidsstukken en instructies jezelf eigen en verwerkt dit in twee documenten.

De tweede stagiair houdt zich bezig met de database van aangesloten dealers en dealergroepen. Meer informatie hierover: https://www.integrand.nl/stage/stage-automotive-sales-support---ontwikkeling-database-voor-santander/

Functie-eisen

Minimaal tweede jaars HBO/WO student in de richting Bedrijfskunde/Sales/Supply chain/Communicatie. Voor 32-40 uur per week voor 4 tot 6 maanden beschikbaar. Je bent in staat om zelfstandig, accuraat en systematisch te kunnen werken. Je hebt een duidelijke motivatie om binnen de auto branch en bij een financiële dienstverlener aan de slag te gaan.

Wat biedt het bedrijf je?

Santander biedt een uitdagende stage aan. Op de afdeling waar je komt te werken heerst een informele maar zakelijke sfeer. Het is een ideale opstap naar het bedrijfsleven omdat je hier begeleid wordt in de richting van jouw professionele toekomst. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te laten zien wat je in je mars hebt. Daar bovenop komt de vergoeding van €400,- per maand.