Stage Data Quality bij Santander Consumer Finance
Santander Consumer Finance | Academische bijbaan, Meeloopstage, B Supply chain & operations| IT| S Financiële dienstverlening|

Bedrijfsinformatie

Santander Consumer Finance in Nederland: Specialist in consumentenkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V. maakt deel uit van de Santander Groep. Met meer dan 150 jaar historie, is Santander één van de topbanken in de wereld. Het onderdeel Santander Consumer Finance richt zich binnen de Santander Groep op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven.

In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. - gevestigd in Utrecht - al 30 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod. Door onze jarenlange ervaring en onze aantrekkelijke financiële producten zijn we een sterke speler in de markt van de kredietverstrekking.

Wat doen we? We helpen consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen.

Functie omschrijving

Deze stage biedt een enome uitdaging op de afdeling Data Management. Deze jonge afdeling houdt zich bezig met de overall kwaliteit van ons Datawarehouse. Jij gaat meedraaien in het team en richt je voornamelijk op het analyseren van datakwaliteit van de huidige datastructuren. Jij zet zelf de stappen om dit voortdurend op te schonen en op die manier de grote IT transformaties en groeiplannen strak te laten verlopen.

Functie-eisen

Minimaal derde jaars HBO/WO student in de richting IT, Bedrijfskunde of Kwantitatieve studies. Voor 32 uur per week voor ten minste 4 tot 6 maanden beschikbaar. Je bent in staat om zelfstandig, accuraat en systematisch te kunnen werken. Overall ben je analytisch en heb je/wil je ervaring richting Data Management.

Wat biedt het bedrijf je?

Santander biedt een uitdagende stage aan. Op de afdeling waar je komt te werken heerst een informele maar zakelijke sfeer. Het is een ideale opstap naar het bedrijfsleven omdat je hier begeleid wordt in de richting van jouw professionele toekomst. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te laten zien wat je in je mars hebt. Daar bovenop komt de vergoeding van €400,- per maand.