Bedrijfsinformatie

Avaxa is een onafhankelijke boutique die zich volledig toelegt op debt advisory. Wij richten ons op corporates,(internationaliserende) familiebedrijven en Private Equity partijen en haar portfolio bedrijven. Wij verzorgen de (her-) financiering van grootzakelijke ondernemingen en begeleiden hen in dit complexe proces.
Meer informatie is te vinden op www.avaxa.nl
 

Functie omschrijving

Avaxa is doorlopend actief met meerdere (her-)financieringsopdrachten. Gezien de buitengewone groei van de onderneming en het grote aantal opdrachten zijn wij per direct op zoek naar stagiaires die graag van dichtbij willen ervaren wat het debt advisory vak inhoudt.

Vanaf het begin zal je direct meewerken op prospects en lopende transacties. Werkzaamheden betreffen onder andere de volgende zaken:
- Schrijven van informatiememoranda en teasers,
- Markt-, ondernemings-, financiële- en strategische- analyses uitvoeren,
- Assisteren bij en maken van pitches.

Aangezien wij zeer snel groeiend zijn, kan een stage mogelijk uitmonden in een vaste aanstelling bij excellente prestaties.
 

Functie-eisen

Functieprofiel:
- Je bent in de afrondende fase van je universitaire bachelor of masterstudie
- Je bent een teamplayer die ondernemend, pragmatisch en zelfstandig kan werken
- Je bent sociaal en communicatief vaardig
- Je hebt oog voor kwaliteit en detail
- Je hebt affiniteit met Finance & Investment Banking
- Je hebt goede analytische vaardigheden
- Je hebt gedegen vaardigheden in Excel en PowerPoint
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 

Wat biedt het bedrijf je?

Je krijgt bij ons persoonlijke begeleiding van de 2 partners die samen 40 jaar financieringservaring hebben. Je krijgt daarmee alle kansen om je snel te ontwikkelen in het financieringsvak en mee te werken aan concrete deals. Daarmee ben je na deze stage voor investment banks, private equity partijen, credit funds, consultants, debt advisory en corporate finance boutiques een interessante sollicitant. Gedurende de stage zul je een vergoeding krijgen van 700 euro per maand. Voldoe jij aan de bovenstaande eisen en wil je invloed hebben als stagiair door direct samen te werken met 'seasoned partners' waar je veel van kunt leren? Dan is Avaxa opzoek naar jou! Na een positieve stageperiode behoort ook bij ons een vast dienstverband tot de mogelijkheden.
 

Locatie

  • Maarssen