Stage in transactieteam van Corporate Finance kantoor
DB&S Corporate Finance | Afstudeerstage, Meeloopstage, B ACCOUNTING / FINANCE| S Consultancy| Financiële dienstverlening|

Stage in transactieteam van Corporate Finance kantoor

Bedrijfsinformatie

IMAP DB&S is een adviesbureau op het gebied van corporate finance, consultancy en debt advisory. Met de toetreding tot IMAP (www.imap.com) is IMAP DB&S gegroeid van de grootste onafhankelijke corporate finance adviseur in de regio Rotterdam tot een international speler met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam.

IMAP DB&S richt zich vooral op middelgrote ondernemingen, vaak met een directeur groot aandeelhouder aan het roer. Onze focus ligt op transacties met een omvang tot 50 miljoen. Onze deskundigheid ligt op financieel en bedrijfskundig gebied. Onze werkwijze: analyseren, plannen maken en daarna de handen uit de mouwen'. Wij zijn onafhankelijk en zeggen waar t op staat, zonder onze professionaliteit over boord te gooien. Het merendeel van de partners en medewerkers heeft een Big Four achtergrond.

Een paar voorbeelden van gebieden die wij bestrijken:
- Begeleiden van fusies en overnames (inclusief MBO en MBI)
- Uitvoeren van (complexe) waarderingsvraagstukken
- Opstellen van financieringsaanvragen, investment proposals en ondernemingsplannen
- Doorlichten van organisaties en begeleiden van organisatie/procesverbetering

Functieomschrijving

Als stagiair draai je mee in verschillende transactieteams en bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het maken van waardeanalyses, het schrijven van koop- en verkoopmemoranda, het doen van marktonderzoek en het uitvoeren van ondersteunende activiteiten. 

IMAP DB&S biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte en vrijheid om zelfstandig opdrachten uit te voeren.

Functie-eisen

Door de sterke groei van onze opdrachtenstroom zijn wij op korte termijn op zoek naar een stagiair met een afgerond Bachelordiploma Bedrijfskunde of Economie, een financiële afstudeerrichting, goede studieresultaten en aantoonbare affiniteit met Corporate Finance. 

Ben jij daarnaast een ondernemend persoon met een rijk gevoel voor humor, die graag in een hecht team wil functioneren? Dan horen we graag van jou! 

Regio

Locatie

  • Rotterdam