Bedrijfsinformatie

The SMART VISION Company (TSVC)
TSVC is een marktonderzoekbureau met ruim 25 jaar ervaring dat zich specialiseert in innovatieonderzoek. Wij helpen bedrijven vroegtijdig inzicht te krijgen in tops of flops. Het selecteren van de beste ideeën, het maximaliseren van de succeskansen van nieuwe concepten, het met grote betrouwbaarheid voorspellen van volumes en vooral advies in groeikansen in volumes is waar wij goed in zijn. Wij zorgen ervoor dat onze klanten net ietsje meer succes halen uit een nieuw product dan dat ze zonder ons zouden bereiken. Wij leveren interessante informatie voor marketing en sales. 

Functieomschrijving

De stagiair is verantwoordelijk voor het verrichten van organisatorische en inhoudelijke werkzaamheden bij diverse projecten ter ondersteuning van een Senior Projectleider.
Werkzaamheden: Je helpt bij het opzetten van onderzoeksprojecten en bij de uitwerking en rapportering van de resultaten.
Na een korte inwerkperiode kun je zelfstandig TSVC testen inrichten en helpen bij de uitwerking en analyse van de resultaten. Kennis van kwantitatief marktonderzoek, statistiek en de beginselen van economie en marketing zijn voor deze stage nodig. Tevens is het beheersen van de Engelse taal een pré gezien onze activiteiten in het buitenland. Verder zijn aandacht voor detail, nauwkeurig en gestructureerd werken, computervaardigheden en een universitair denkniveau noodzakelijk voor het succesvol invullen van deze positie. De kandidaat moet het prettig vinden om op termijn (ook) zelfstandig te werken.

Functie-eisen

Jouw profiel:
• opleiding op HBO- of academisch niveau;
• interesse in marktonderzoek en de ambitie om alle facetten van het vak te leren;
• basiskennis van het MS Office pakket (vnl. Word, Excel en PowerPoint);
• basiskennis van methoden en technieken van onderzoek;
• goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
• klantgerichte houding;
• goed kunnen plannen en organiseren;
• de wil om te leren en je continu te blijven ontwikkelen;
• goede beheersing van de Engelse taal

Kennis op het gebied van marktonderzoek is een pré. Wonen in de regio Utrecht ook

Wat biedt het bedrijf je?

Als relatief klein bedrijf dat een sterke groei doormaakt geven wij je de mogelijkheid om bij alle facetten van het bedrijf betrokken te zijn en in korte tijd heel veel te leren. Je doet mee vanaf de opstart tot het overdragen van de resultaten aan de klant. Niet alleen klanten in Nederland, maar ook in het buitenland.
Wanneer de stage naar tevredenheid wordt afgerond is er bij gebleken geschiktheid een mogelijkheid om in vaste dienst te komen en met ons mee te groeien.
Wij bieden een stagevergoeding van € 450,- per maand voor een 4 daagse werkweek.