Stage Marketing & Communicatie bij Santander Consumer Finance!
Santander Consumer Finance | Meeloopstage, Academische bijbaan, B Communicatie| Marketing| S Financiële dienstverlening|

Bedrijfsinformatie

Santander Consumer Finance in Nederland: Specialist in consumentenkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V. maakt deel uit van de Santander Groep. Met meer dan 150 jaar historie, is Santander één van de topbanken in de wereld. Het onderdeel Santander Consumer Finance richt zich binnen de Santander Groep op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven.

In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. - gevestigd in Utrecht - al 30 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod. Door onze jarenlange ervaring en onze aantrekkelijke financiële producten zijn we een sterke speler in de markt van de kredietverstrekking.

Wat doen we? We helpen consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen.

Functieomschrijving

Wij bieden een stage op de afdeling Customer Experience. Deze afdeling houdt zich bezig met alle communicatie die onze klanten van ons ontvangen. Hier ga jij je ook mee bezig houden. Dit gebeurt o.a. door te duiken in de standaardbrieven en hier mee aan de slag te gaan. Daarnaast analyseer je het effect van de huidige templates die op verschillende afdelingen gebruikt worden. Vanuit deze analyses implementeer je samen met het team de verbeteringen die je gevonden hebt.

Functie-eisen

Minimaal derde jaars HBO/WO student in de richting Marketing of Communicatie. Voor 32-40 uur per week voor ten minste 4 tot 6 maanden beschikbaar. Je bent in staat om zelfstandig, accuraat en systematisch te kunnen werken. Je hebt een duidelijke motivatie om bij een financiële dienstverlener aan de slag te gaan.

Wat biedt het bedrijf je?

Santander biedt een uitdagende stage aan. Op de afdeling waar je komt te werken heerst een informele maar zakelijke sfeer. Het is een ideale opstap naar het bedrijfsleven omdat je hier begeleid wordt in de richting van jouw professionele toekomst. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te laten zien wat je in je mars hebt. Daar bovenop komt de vergoeding van €400,- per maand.