Stage Marketing, PR & Communicatie

Stage Marketing, PR & Communicatie

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden

Functieomschrijving

Voor Pick & Spend willen wij de vestiging in Amsterdam versterken met een enthousiaste stagiair. Je werkt nauw samen met de oprichters. Een stage bij Pick & Spend is een unieke kans om jouw kennis uit te breiden. De taken zijn uiteenlopend, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je op verschillende vlakken te ontwikkelen. Zie hieronder de precieze stage omschrijving. Verantwoordelijkheden zullen bestaan uit:

•PR & Marketing: Je zorgt ervoor dat Pick & Spend op een goede manier in verschillende media komt. Dit door het opstellen en versturen van persberichten, de social media accounts actief te houden en contact te onderhouden met media. Publicaties houd je bij.

•Sales online: De online shop valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Het up-to-date houden van de webshop, nieuwe items plaatsen en de site onder de aandacht brengen van het publiek behoren tot de uitdagingen.

Functie-eisen

- HBO/ WO denkniveau
- Hands-on mentaliteit
- Commerciele denker
- Ondernemend
- Communicatief vaardig
- Gevoel voor fotografie is een pre
- Minimaal 6 maanden beschikbaar

Wat biedt het bedrijf je?

Grijp de kans van je leven bij Pick & Spend, een snelgroeiend label voor fashion, accessoires en lifestyle. Nog maar een jaar oud maar al veel bereikt, bijvoorbeeld onze nominatie voor de dutch retail experience award 2014. Een stage voor een periode van 6 maanden, minimaal 3 aaneengesloten dagen per week. De startdatum is in overleg, wel z.s.m. We bieden je de ruimte voor jouw creativiteit en ideeën. In deze onderneming ben je nauw betrokken bij veel beslissingen en ontwikkelingen. Jouw input zal terug te zien zijn in de groei van het bedrijf.