Stage Marketing/Communicatie

Bedrijfsinformatie

ASSA ABLOY / Marenco B.V.
De ASSA ABLOY Groep is in 1994 ontstaan door de fusie van ASSA in Zweden en Abloy in Finland. Sindsdien is ASSA ABLOY uitgegroeid van een regionaal bedrijf naar een internationale groep. Met 50 kwaliteitsmerken, 150 werkmaatschappijen en 47.500 medewerkers zijn wij wereldmarktleider in 'Door Opening Solutions'. Eind 2018 heeft ASSA ABLOY Marenco B.V. overgenomen. Het bedrijf is gevestigd in Zevenbergen en biedt werk aan 16 medewerkers. Marenco is sinds 1992 distributeur van Mul-T-Lock producten in Nederland. Deze stage is bestemd voor het bedrijf Marenco B.V.

Functieomschrijving

Het mooie aan deze stage is dat er heel veel gedaan kan worden op het gebied van Marketing en Communicatie! Je draagt als stagiair(e) bij aan de ontwikkeling en uitvoering van de nieuwe marketingstrategie van Marenco B.V. waarbij de beleving van de klant voorop staat. Om je een idee te geven van zaken die opgepakt mogen worden: het vernieuwen van onze huisstijl, het updaten van onze productbladen, de digitale catalogus voorzien van passende tekst en goed beeldmateriaal en het opmaken van aansprekende brochures. Ook de website en de social media vragen om jouw aandacht. Het doel van deze stage is om te zorgen voor een moderne en frisse uitstraling van ons bedrijf en onze producten. De mogelijkheden zijn er volop, je krijgt veel vrijheid en je zal al snel resultaat zien van jouw inspanningen. Dus vind jij het leuk om zowel met de on- als offline marketing bezig te zijn, maken wij heel graag kennis met jou!

Functie-eisen

• Je volgt een HBO/WO studie in de richting Marketing & Communicatie of een daaraan gerelateerde opleiding;
• Je bent creatief en zit vol met ideeën;
• Je hebt een proactieve instelling, we remmen je namelijk liever af, dan dat we je moeten aansporen;
• Je bent resultaatgericht, kan goed zelfstandig werken en je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
• Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat biedt het bedrijf je?

Binnen ons bedrijf heerst een open en informele cultuur. Wij bieden een stage waarbij je veel ruimte krijgt om zelf dingen in te brengen. Je krijgt goede begeleiding en de mogelijkheid om zaken ook daadwerkelijk direct zelf op te pakken. Tenslotte bieden we je een passende stagevergoeding.