Company information

De wereld van werk is continue aan verandering onderhevig. Het aantrekken, behouden en loslaten van de juiste mensen, op het juiste moment, is doorslaggevend voor het succes van iedere organisatie. Naast de in- en uitstroom van werknemers speelt hierbij ook de wil én het vermogen van mensen en organisaties om zich te blijven ontwikkelen een cruciale rol. Groei is hierbij het sleutelwoord. Iedereen binnen Randstad Groep Nederland wil dagelijks het beste in zowel mens als organisatie naar boven halen. Op gedreven en daadkrachtige wijze groei van mens en organisatie realiseren, dat is wat wij samen dagelijks doen. Wij willen waarde creëren voor de maatschappij als geheel door een toonaangevende rol te spelen in de wereld van werk. Wij helpen kandidaten om hun carrière vorm én kleur te geven. Organisaties voorzien wij van menselijk kapitaal dat optimaal past binnen de bedrijfscultuur en het werkproces. Het maken van de ideale match tussen mens en organisatie blijft hetgeen waar wij zelf, na 55 jaar nog steeds, in excelleren.

Randstad is in deze 55 jaar uitgegroeid naar een grote Nederlandse multinational in de wereld van (mensen)werk. Wij zijn marktleider in Europa en nummer 2 in de wereld. Iedere dag, in duizenden kantoren wereldwijd, helpt Randstad mensen aan het werk. Naast het merk Randstad voeren wij in Nederland ook de merken Tempo-Team en Yacht.

Job description

Er is ruimte om mooie projecten op te pakken, zoals coördinatie bij opleidingstrajecten, toezien op VOG beleid en administratieve procesverbeteringen. Bovendien ga je intakegesprekken voeren met flexwerkers en heb je contact met onze opdrachtgever! Ben jij administratief goed onderlegd en sta je sterk in je schoenen? Ben je een ondernemend type en vooral enthousiast om lekker aan de slag te gaan? Dan kunnen wij jouw inzet erg goed gebruiken en zien we je reactie graag tegemoet!

Job requirements

- Een dienstverlenende instelling

- Beschikking over eigen vervoer
- Ben je een enthousiaste aanpakker en kun jij goed kan motiveren waarom je bij Randstad aan de slag wil, dan ben je van harte welkom!