Bedrijfsinformatie

AfterPay is een modern en sterk groeiend bedrijf met professionele medewerkers die het leuk vinden om werkzaam te zijn in de dynamische online payment wereld .
De cultuur van onze medewerkers belichaamt de drive van innovatie en ontwikkeling doch met het realisme van 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'. Als onderdeel van een groot Duits concern, arvato Bertelsmann, is er naast de juiste vorm van professionaliteit een gezellige en jonge teamgeest aanwezig waarin er naast hard werken tijd is voor de nodige humor en ontspanning.
Momenteel spelen er veel nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf. Naast het versterken van onze positie op de online achteraf betaalmarkt in Nederland (marktleider in Benelux op moment), zijn wij bezig met de uitrol naar België en verdere internationalisering in Europa. Daarnaast zijn wij niet alleen meer actief als b2c aanbieder van achteraf betalen maar ook als b2b aanbieder van achteraf betalen. De komende maanden zullen wij meerdere producten gaan uitrollen. Juist een zeer interessant moment voor een leergierige stagiair om bij AfterPay een kijkje in de keuken te nemen.

Functie omschrijving

Ieder jaar lopen hbo- en wo-studenten stage bij AfterPay. Zij werken mee op een afdeling of voeren een onderzoek uit voor hun afstudeeropdracht. Een stage bij AfterPay is een ideale mogelijkheid om veel mensen te leren kennen, en dus je netwerk op te bouwen en om kennis te maken met veel aspecten van het bedrijfsleven te vergaren. En dat neem je mooi mee in je verdere loopbaan.

Studenten zijn dus van harte welkom als stagiair bij AfterPay. Behalve je studierichting vinden we ook je drive, je motivatie en vooral je persoonlijkheid belangrijk. Dus of je nu bedrijfskunde, IT, Marketing of Finance studeert, als jij de juiste drive en spirit meebrengt, bieden we jou graag een passende stageplaats aan.

Voor ons accountmanagement team zoeken wij een stagiair(e) Stagiair(e) Sales & Accountmanagement. Je werkt volledig mee in het team en leert het accountmanagement vak tot in de puntjes kennen. In samenwerking met ons accountmanagement team help je bij het gehele proces. Je toetst onderwerpen en brengt advies uit over innovatie en veranderingen. Deze werkzaamheden zijn perfect te combineren met een afstudeeronderzoek.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt in diverse projecten op het gebied van commercie. Je krijgt te maken met verschillende communicatie middelen en je krijgt de mogelijkheid om te werken aan je schrijfkwaliteiten en communicatievaardigheden. Op het moment hebben we diverse stageopdrachten. In overleg kies je een stageopdracht die bij jou past en zijn er ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch, bedrijfsmatig en sociaal gebied.

Functie-eisen

Wij vragen:

  • HBO+ of Universitair werk en denkniveau (bijv. Commerciële Economie, Bedrijfskunde);
  • Kennis van Microsoft Office (MS Word / PowerPoint);
  • Goede Nederlandse spreek en schrijfvaardigheid.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig en kan werken in teamverband;
  • Je bent in staat om zelfstandig (deel)producten te kunnen realiseren;
  • Je bent initiatiefrijk en flexibel.

Wat biedt het bedrijf je?

 Wij bieden: 

  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Ambitieuze en innovatieve werkomgeving;
  • Professioneel en enthousiast team van ruim 70 collega’s.