Stage Strategy Consultant Online bij BLOOM

Stage Strategy Consultant Online

Bedrijfsinformatie

BLOOM is een strategie consultancy bureau gespecialiseerd in online groei op basis van data-analyse. Vanuit ons kantoor in Amsterdam helpen wij onze klanten wereldwijd bij het ontwikkelen van nieuwe concepten, internationalisering, het aanboren van nieuwe klantengroepen en het optimaliseren van omzetstromen.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair met de potentie om door te groeien tot Strategy Consultant Online of Consultant Data Science. Tijdens je stage bij BLOOM ondersteun je consultants in het verzamelen, analyseren, interpreteren en presenteren van data. Je bent direct betrokken bij strategische opdrachten voor onze klanten, zowel snelgroeiende startups als grote (online) corporates. 
Je bent betrokken in het gehele proces van de start van probleem-analyse tot en met de implementatie van de oplossing. Je leert meer over de snelstgroeiende sector van dit moment: online.

Functie-eisen

BLOOM is geïnteresseerd in de topstudenten: studenten met een sterk analytisch vermogen en een ondernemende drive (bestuursjaar, veel buitenlandervaring; iemand met een ondernemend karakter dus). 

Onze ideale kandidaat is momenteel bezig met een masterstudie in de richting beta/technisch, econometrie, of economie/bedrijfskunde. Een juiste karakterbeschrijving zou zijn: Een sociale nerd. Hij of zij is niet alleen comfortabel met grote datasets, maar heeft ook affiniteit met online en weet van aanpakken. Werkervaring is niet vereist, maar extracurriculaire activiteiten worden zeker gewaardeerd.
Onze kandidaat moet goed om kunnen gaan met tools voor data-analyse, ervaring met Excel, R of Python is een eis, ook moet de student een 7.0 gemiddeld staan.
 

Wat biedt het bedrijf je?

BLOOM is de ideale plek om ervaring op te doen bij een niche strategie consultant in het centrum van Amsterdam. Gedurende de stage leer je alles over de zeer dynamische en innovatie online industrie. Deze stage fungeert ook als een prachtige springplank als je interesse hebt in het opzetten van een internet start-up! Vanaf de eerste dag krijg je mede de verantwoordelijkheid voor één van onze klantprojecten. Hierbij word je van begin tot eind begeleid door de consultants bij BLOOM, zodat je al werkende alle consultancy-skills ontwikkelt om het project tot een goed einde te brengen. Naast deze geweldige ervaring ontvang je ook een stagevergoeding. 

  
Het is mogelijk om gedurende 3 dagen per week stage te lopen, maar ook 4 tot 5 dagen in de week is zeker mogelijk.