Stagiair Carnegie Consult
Carnegie Consult B.V. | Zomerstage, Meeloopstage, B accounting / finance| S Financiële dienstverlening|

Bedrijfsinformatie

Carnegie Consult is een onafhankelijk adviesbureau dat opereert op het snijvlak van de overheid, het bedrijfsleven en de financiële sector, zowel in Nederland als in ontwikkelingslanden. Hiermee hebben wij een bijzondere positie in de Nederlandse advieswereld. Onze klanten zijn overheden, internationaal georiënteerde bedrijven, instellingen en non-profit organisaties. Wij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van financiële en private sectorontwikkeling, investeringsvraagstukken en met de uitvoering van programma- en beleidsevaluaties (inclusief MKB en microfinanciering). Waar mogelijk werken wij samen in teams met adviseurs van onze moederbedrijf, Orchard Finance, die zich bezig houden met financierings- en treasuryadvies voor grote Nederlandse en internationale bedrijven.

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze student in de laatste fase van zijn/haar academische studie met affiniteit en interesse op het gebied van financiering en ontwikkelingslanden. Als stagiair bij Carnegie Consult ondersteun je adviseurs met het uitvoeren van analyses voor interne en externe klantenopdrachten.

Functie-eisen

- Student in de laatste fase van zijn/haar masterstudie op het gebied van: (development) Economics, (development) Finance, Business Administration of hieraan gerelateerde studies;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Franse of Spaanse taal is een pré;
- Uitstekende analytische en intellectuele vaardigheden;
- Team player;
- Sterke communicatieve vaardigheden en een pragmatische instelling.

Wat biedt het bedrijf je?

Je werkt minimaal 3 maanden als volwaardig teamlid in onze praktijk om zo een goed beeld van onze werkzaamheden te krijgen.

Wij bieden:
- Een stage binnen een klein kantoor die analytisch werk met toonaangevende klanten combineert;
- Een open en collegiale sfeer;
- Intensieve begeleiding, je wordt ondersteunt op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied;
- Samenwerking met verschillende teams, zowel binnen Carnegie Consult als binnen het moederbedrijf Orchard Finance;
- Goede arbeidsvoorwaarden.

Regio

Locatie

  • Maarssen

Dagen

Maanden