Stagiair Design / UX (User experience design)

Bedrijfsinformatie

De missie van FIRM24 is ondernemers het gemak en de voordelen bieden van een centrale ingang voor alle fiscale, notariële en juridische dienstverlening inclusief complete boekhouding en accountancy.

Kortom, niet meer schakelen met 3 losse dienstverleners (de boekhouder, de notaris en de jurist), maar 1 online kanaal dat top-service en een ultieme klantbeleving centraal zet. Een goed advies is niet meer is gekoppeld aan een hoog uurtarief, maar aan een online dienst met een vast laag (maand) bedrag.

Voor iedere ondernemer altijd bereikbaar en toegankelijk. Dit maken we mogelijk met onze website mijn.FIRM24.com waarin een belangrijk deel van het werk van de traditionele notaris, boekhouder en jurist is geautomatiseerd. Zo kunnen we onze klanten tegen messcherpe tarieven een top-ervaring geven.

Functie omschrijving

Om de groei van ons bedrijf te ondersteunen, zoeken wij een stagiair user experience (UX) designer. Als UX designer bij ons in Amsterdam (Nabij NS Sloterdijk). Je bent mede-verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van websites en software in overleg met het marketingteam.

Je maakt designs (voor banners, tools, webpagina’s etc.) en interactieve prototypes van ideeën die komen vanuit klanten, de markt of marketingafdeling. Vervolgens werk je het idee uit. (we werken met tools als Sketch, Photoshop, InVisionApp en kunnen je hierin verder opleiden mits er uiteraard goeie motivatie en pro-actief/zelfstandige houding van jou kant is).

Je designs worden uitgewerkt iom marketing en development, maar dat zul je ook zelf doen in Wordpress/HTML/CSS. Grote voordeel hiervan is dat je van idee tot eindproduct betrokken bent en veel relevante werkervaring gaat opdoen.

Verder denk je mee over wat bezoekers verwachten op een website en hoe de website optimaal aan deze verwachtingen kan voldoen. Naast UX leer je ook hoe je websites kan optimaliseren voor zoekmachines (met name Google). Denk hierbij aan het werken met Usability en AB-testing tools iom de online marketeers.

Functie-eisen

  • Gebruikerservaring op een website optimaliseren (UX/design)
  • Ilustrator, Photoshop (Sketch, InvisionApp)
  • Ontwikkeling en implementatie van de design concepten.
  • Goede begrip van de Nederlandse taal
  • Creatief
  • Programmeren (HTML / CSS / Javascript) => Pre

Wat biedt het bedrijf je?

Wat bieden we?
  • Onderdeel zijn van een snel accelererende start-up in een veranderende markt
  • Een geweldige tijd te hebben met zeer ervaren en gedreven professionals
  • Een dynamische, informele en prettige werkomgeving met jonge, enthousiaste collega’s.