Bedrijfsinformatie

Work-on is een dynamische, informele en gedreven uitzendorganisatie. In 18 jaar tijd zijn wij een professionele intermediair geworden gericht op het bemiddelen van studenten en starters (HBO/WO). Vanuit de vestigingen Utrecht, Tilburg, Amsterdam en Zuid Holland bieden wij in een groot deel van het land deze jonge talenten aan. Dat is dan ook onze missie: wij helpen bedrijven en organisaties in Nederland aan de juiste talenten voor de juiste plek.

Functieomschrijving

Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor eigen initiatief. Je bent direct betrokken bij alle recruitment activiteiten en je draait volledig mee in het team. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de volledige werving- en selectie van onze studenten, starters of young professionals, het vervullen van je eigen vacatures, het inzetten van social media en eventuele andere wervingskanalen. Daarnaast begeleid-en coach je de kandidaten tijdens het gehele recruitmentproces van sollicitatiegesprekken, selectiedagen of assesments tot het uiteindelijke contract. Daarbij krijg je ook de mogelijkheid om bij de diverse opdrachtgevers langs te gaan ter evaluatie.
Je voert o.a. de volgende werkzaamheden uit:
-Het schrijven van vacatureteksten;
-Het screenen van CV's;
-Searchen op de diverse vacaturebanken en social media;
-Zelfstandig sollicitatie- en kennismakingsgesprekken inplannen en voeren;
-Personeelsadministratie, kandidaten dossiers up to date houden;
-Het beantwoorden van vragen (e-mail, telefoon) van (nieuwe) kandidaten;
-Klantbezoeken en relatiebeheer.

Functie-eisen

 Wil jij bij ons uitzendbureau stage lopen als junior recruiter/talent coach? Dan is het belangrijk dat je aan de volgende eisen voldoet:
Je studeert op HBO niveau;
Je bent ondernemend en initiatiefrijk;
Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar;
Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Het is een echte meewerkstage en jij gaat daarom niet alleen maar koffie of lunch halen en archiveren, je werkt met het team mee en bent daardoor communicatief sterk en werkt graag samen met mensen. Heb jij nu al zin in jouw stage bij Work-on? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat biedt het bedrijf je?

Binnen Work-on krijg je goede begeleiding, ook is er ruimte voor je eigen stageopdrachten. Als 3e en 4e jaars stagiair ontvang je tevens een leuke stagevergoeding.

Regio

Locatie

  • Herculesplein 355A, 3584 AA Utrecht

Dagen

Maanden