Stagiair Marketing en Business Development
AXA Stenman Group | Meeloopstage, B Sales| Marketing|

Stagiair Marketing en Business Development

Bedrijfsinformatie

AXA Bike Security produceert en verkoopt fietssloten, fietsverlichting en kettingkasten aan fietsfabrikanten en retailers door heel Europa.
AXA bestaat ruim 110 jaar en is actief in meer dan 15 landen en heeft productie locaties in Frankrijk, Polen en Veenendaal. Hiernaast bestaat de divisie AXA Home Security deze produceert en verkoopt een breed assortiment producten voor ramen en deuren, zoals scharnieren, raamuitzetters, raamsluitingen, deurbeslag en toegangsmanagement.

Functieomschrijving

Wij zijn opzoek naar een actieve en energieke stagair die ons voor 4 tot 6 maanden wil ondersteunen met een mee-werk stage op de marketing en business development afdeling voor AXA Bike Security in Veenendaal.
Je zal meewerken op de afdeling marketing en business development. Naast het ondersteunen op dagelijkse werkzaamheden zal je je met meerdere projecten bezig houden.

Projecten zoals:
* Opstarten Multi Channel Content Management System, dit is een systeem waar interne en externe gebruikers toegang krijgen tot product en marketing informative van AXA. 

* Ontwikkelen ondersteunings materiaal voor uitbouw AXA in aftermarkt BNL en Duitsland.
Dagelijkse ondersteuning verzorgen van salesteams d.m.v. leveren van juiste materialen en organisatie van AXA dealerdagen en coördineren van fietsbeurzen.

Functie-eisen

Jouw profiel:

* Je bent energiek en enthousiast en zit in eind fase van een HBO of WO opleiding.

* Je hebt een ambitie voor een carriere in marketing en/of verkoop

* Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal

* Je bent klantgericht, een teamplayer, communicatief sterk, pro-actief en werkt zelfstandig

Wat biedt het bedrijf je?

Deze stage biedt een hele goede mogelijkheid om binnen een succesvol bedrijf commerciele ervaring op te doen. 
Je zult een brede en internationale blik krijgen op hoe een marketing en sales organisatie werkt en actief zijn marktbewerking organiseert.
Als je het goed invult zal je als een volwaardig lid van het team mee kunnen draaien en ook daadwerkelijk je werk in uitvoering zien komen en gebruikt zien worden in de verschillende Europese markten.
Dus voor een goede blik op een marketing en sales bedrijf is dit een ideale plek om te starten en mee te kijken.
De stage is een meeloop stage om zo breed mogelijk een blik te kunnen krijgen en ook zo breed mogelijk je bijdrage te kunnen geven.