Stagiair Ondernemerscoach
Solvid Ondernemen BV | Meeloopstage, B Sales| ACCOUNTING / FINANCE| Management| Consultancy| S Financiële dienstverlening| Consultancy|

Bedrijfsinformatie

Solvid Ondernemen begeleidt sinds 2002 zowel startende als gevestigde ondernemers in hun weg naar een succesvolle onderneming. Wij zijn ervan overtuigd dat elk bedrijf de potentie heeft om succesvol te zijn, mits de ondernemer gedreven en gemotiveerd is.

Solvid Ondernemen richt zich op starters, gevestigde ondernemers, franchisegevers en franchisenemers, UWV, gemeenten en werkgevers. Wij bieden ondersteuning in o.a. het schrijven van een ondernemers- en financieel plan, het begeleiden van financieringsaanvragen en wij voeren quick- en bedrijfsscans uit. Daarnaast fungeren we als klankbord voor alle vragen aangaande het ondernemerschap.

Functieomschrijving

Wij zoeken per direct een stagiair Ondernemerscoach. Taken bestaan uit begeleiden van ondernemers bij de opstart, doorstart en/of groei van hun onderneming. Hierbij valt te denken aan het opstellen van ondernemingsplannen, financiële prognoses en in het algemeen het adviseren van ondernemers omtrent de keuzes die ze maken. De eerste paar weken maakt de stagiair kennis met ons bedrijf en werkwijzen. Uiteindelijk wordt verwacht dat de stagiair zelfstandig kan werken en individueel gesprekken met klanten kan voeren met de mogelijkheid om uiteindelijk de stage om te zetten naar een dienstverband.

Functie-eisen

Van de stagiair verwachten wij, na een inwerkperiode, een grote mate van zelfstandigheid, affiniteit met het ondernemerschap en bij voorkeur een bedrijfseconomische achtergrond met zowel gevoel voor cijfers als voor de organisatorische kant van een bedrijf. Wij zoeken bij voorkeur een masterstudent of een latere jaars bachelorstudent. Overige belangrijke eigenschappen zijn nauwkeurigheid, communicatief vaardig, representatief & neemt zelf initiatief.

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden de stagiair:

– Zeer riante stagevergoeding
– Flexibele werktijden
– Goede begeleiding
– Een prettige werksfeer
– Veel verantwoordelijkheid