Stagiair Rotterdam Cares
Nederland Cares | Meeloopstage, B Communicatie| Marketing| Management| S Publieke sector| Marketing, Sales en Media|

Bedrijfsinformatie

Stichting Nederland Cares is een vernieuwende en snelgroeiende organisatie op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. De stichting is gespecialiseerd in het aanbieden van flexibel vrijwilligerswerk dat hands on is en in iedere agenda past, ook naast een drukke baan. Nederland Cares verbindt professionals met hulpbehoevenden en vergroot daarmee de onderlinge betrokkenheid en sociale samenhang in onze maatschappij. Verder ondersteunt Nederland Cares bedrijven bij de invulling van het MBO-beleid. Dit doet zij onder andere door het aanbieden van vrijwilligersactiviteiten voor afdelingen van bedrijven. 

Functieomschrijving

Voor Rotterdam Cares zijn we per direct op zoek naar een daadkrachtige stagiair(e) die de stadsmanagers 4 tot 6 maanden ondersteunt bij de groei van de organisatie. Wil jij een leuke en leerzame ervaring op doen in de non-profitsector? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie-eisen

Voor Rotterdam Cares zoeken we een daadkrachtige stagiair(e) met een warme persoonlijkheid. Je bent in deze functie direct ondersteunend aan de stadsmanagers van Rotterdam. Jij assisteert de managers op diverse onderdelen van het werk. Je bent o.a. het aanspreekpunt voor de vrijwilligers, met wie je intensief contact onderhoudt. Verder ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de online activiteitenkalender. Hierbij onderhoud je contacten in het maatschappelijke veld en breng je de maatschappelijke behoefte in kaart. Daarnaast bied je ondersteuning aan de stadsmanagers bij de organisatie van eenmalige sociale teamactiviteiten voor het bedrijfsleven. Tot slot help je met de website, sociale media en nieuwsbrieven.
  
Functie eisen
·       Hbo- of academische opleiding
·       Affiniteit met vrijwilligerswerk
·       Woonachtig in Rotterdam
·       Teamspeler
·       Flexibel in werktijden
·       Organisatievermogen
·       Accuraat
·       Stressbestendig en oplossingsgericht
·       Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
·       Pragmatisch, gefocust en volhardend
·       Sociaal, sympathiek, hoog EQ
·       24-40 uur in de week inzetbaar
Interesse?