Stagiaire bij afdeling verkoop binnendienst
Interall Group B.V. B Sales & Business Development| Marketing| Communicatie| S Retail| Productie & industrie| Media|

Company information

Interall Group BV is producent van creatieve gadgets en premiums. Wij leveren aan een wereldwijd netwerk van distributeurs en reclamebureaus in de promotionele branche en in de retail. Voorbeelden van merken van Interall Group retail zijn Walter Wallet (www.walterwallet.com), Rackpack (www.rackpack.eu) en Windblocker (www.windblocker.com).

Het hoofdkantoor van Interall Group is gevestigd in een gezellig kantoor midden in het centrum van Amsterdam aan de Amstel. Goed bereikbaar met OV, op enkele minuten trammen vanaf het Centraal Station. Interall Group bestaat uit een jong en creatief team dat zowel hard kan werken als hard kan lachen. Plezier tijdens en buiten werktijd staan hoog in het vaandel! Er zijn altijd meerdere stagiaires werkzaam.

Job description

Je loopt mee op onze Support afdeling. Je ondersteunt de order afdeling bij het invoeren van orders, verwerken van orders en zorgen dat alles op tijd geleverd wordt aan onze nationale en internationale klanten (promotionele branche en retail) en je assisteert de marketing afdeling bij het versturen van productsamples maar ook bij het helpen van marketing acties. De Afdelingshoofd binnen orderverwerking ondersteun je bij de dagelijkse order processen. Hiernaast ben je een soort van PA (personal assistent ) van de directrie om te helpen om bij alle nieuwe kanalen die zij benaderen ook binnen te komen.  Dit kan zijn van nabel-acties tot DM acties op te zetten en de laatste sociale marketing acties met fb, instagram, website ontwikkeling in te vullen. Sinds kort zijn er drie nieuwe bv's opgericht genaamd Rackpack.eu, wolterwallet.com, windblocker.com waarvoor je actief zult helpen bij de nieuwe ontwikkelen. Mocht je zeer bedreven zijn met fb marketing en instagram is dat een grote pré , want daar zijn we heel druk mee bezig. Er is ruimte voor verschillende stageopdrachten/onderzoeken. 
 

Job requirements

Onze ideale stagiair (m/v) is gedreven, creatief en hardwerkend met een sterke teamspirit. Je bent vlot met de pen en communicatief sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent klantgericht en kunt gestructureerd en zelfstandig werken. 
 

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden je een leerzame stageplaats in een creatief en ondernemend bedrijf op één van de leukste locaties van Amsterdam. Bij het kiezen van de stageopdracht heb je veel vrijheid, samen komen we zeker tot een interessant onderzoek in jouw studierichting. De stagevergoedig bedraagt € 250,- netto per maand.