Stagiair(e) Facility
Pathé | Meeloopstage, B Management| IT| Techniek| Supply chain & operations| S Media| Horeca|

Bedrijfsinformatie

Gastgerichtheid, service verlenen, ervoor zorgen dat het de bezoeker aan niets ontbreekt, dit zijn allemaal dingen die jou op het lijf geschreven
moeten zijn als je bij ons aan de slag wil.

Functieomschrijving

Als Stagiair(e) Facility bied je in de dagelijkse werkzaamheden ondersteuning aan de afdeling Facility. Het betreft een meewerkstage voor een periode van minimaal 5 maanden vanaf september 2017 voor vijf dagen per week. In deze tijd werk je ook aan een project of onderzoek op het gebied van facilitair en maintenance.

Als stagiair(e) Facility bied je ondersteuning aan de afdeling Facility in haar verantwoordelijkheden. Je fungeert als ondersteuning op administratief gebied. Daarnaast ben je betrokken bij diverse projecten binnen de afdeling en zorg je voor de interne rapportage van management informatie. Als stagiair(e) krijg je gedurende deze stage de ruimte om initiatief te tonen en verbeteringen door te voeren. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere het plannen, organiseren en notuleren van vergaderingen en je draagt zorg voor het contractbeheer waarbij je contracten, vergunningen en inspecties archiveert. Tot slot bezoek je regelmatig verschillende locaties van Pathé en enkele van haar partners voor vergaderingen, bijeenkomsten en ter ondersteuning en als hulpverlenende factor.

Functie-eisen

· HBO opleiding in de richting van Facility Management of een technische opleiding;
· Resultaatgericht, zelfstandig en flexibel;
· Je bent gestructureerd in organiseren en beheren;
· Klantgerichtheid en gastvrijheid vind je belangrijk;
· Communicatief vaardig (in woord en geschrift);
· Stressbestendig en je kunt goed omgaan met deadlines;
· Je toont initiatief, handelt proactief en bent besluitvaardig;
· Je bent leergierig en bereid hard te werken en kennis op te doen van verschillende systemen;
· Je bent bereid te reizen en verschillende theaters te bezoeken;
· Je kunt goed omgaan met Microsoft Word, Excel en Outlook.

Wat biedt het bedrijf je?

Pathé biedt een afwisselende stage, in een jong team met enthousiaste collega's in een groeiende organisatie. Hiervoor ontvang je een marktconforme stagevergoeding.