Student-stagiaire HR/Recruitment

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden

Bedrijfsinformatie

Simmons & Simmons is één van de grote internationale advocatenkantoren ter wereld. Met wereldwijd ongeveer 1800 medewerkers bedienen wij overwegend grotere ondernemingen en financiële instellingen. Onze kantoren zijn gevestigd in Europa, Azië en het Midden-Oosten. In Amsterdam werken wij in totaal met circa 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten.

Functieomschrijving

De stage betreft het ondersteunen van het HR team bij activiteiten rondom in-, door- en uitstroom, personeelsadministratie en de uitvoering van diverse HR projecten. Ook word je betrokken bij het organiseren van recruitmentevenementen, het uitvoeren van het recruitmentbeleid en onderhoud je onze social media kanalen.

Functie-eisen

Onze toekomstige collega: kan zijn/haar gedachten zowel mondeling als schriftelijk helder formuleren, staat stevig in zijn/haar schoenen, weet zich professioneel en discreet op te stellen, is creatief, vernieuwend en kan goed organiseren, is proactief, sociaal en nauwkeurig, is een echte teamspeler, volgt een HBO of WO opleiding en beheerst niet alleen de Nederlandse maar ook de Engelse taal uitstekend.

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden een dynamische internationale werkomgeving waarin jij de kans krijgt jouw kennis op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment verder te ontwikkelen. Verder krijg je een marktconforme stagevergoeding (700/maand) en een mogelijke reiskostenvergoeding.